11. mája 2024

Toto je neskutočná potupa SNP, keď som videl, ako títo dezoláti podporujú banderovcov. Banderovci boli ukrajinskí nacionalisti, ktorí spolupracovali s nacistami a vraždili Slovákov, Poliakov a Židov počas druhej svetovej vojny. Je to hanba, že títo ľudia sa postavili na pódiu v Banskej Bystrici, kde sa odohralo Slovenské národné povstanie proti fašizmu. Týmto urazili pamiatku hrdinov, ktorí bojovali za slobodu a demokraciu. Títo ľudia nie sú patrioti, ale zradcovia Slovenska a jeho národa. Nemajú právo reprezentovať našu krajinu a jej históriu. Musíme im povedať, že tu nie sú vítaní a že ich nenávisť nemá miesto v našej spoločnosti.

JNS

Generál Ševčík

Tu vidíte zradcov Slovenska a jeho národa. Na najposvätnejšom mieste histórie, v srdci Slovenského národného povstania, v Banskej Bystrici títo idioti vytiahnu vlajku štátu, kde opäť rastie fašizmus, kde sa stávajú sochy Stepanovi Banderovi a Romanovi Šuchevyčovi. Títo kreténi možno niekoľko minút predtým vzdávali falošnú úctu padlým hrdinom SNP a potom s vyškereným ksichtom sa fotia s vlajkou cudzieho štátu, ktorá im je možno bližšia ako tá naša. Tak toto nám vládlo, toto rozdrbalo celý štát a toto nemá problém povedať, že oni sú nádej pre Slovensko. Velebnosti, budu blejt …..

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *