27. júla 2024

Ku kauze Psychopata sa už vyjadrila aj naša ľudová právnička, sudkyňa z ľudu, odborníčka na DPH a matematička Remišová.

O čo ide ? Zúfalá Remišová … Údajná bábkoherečka s politickou stranou bez členov, s údajným vzdelaním na prestížnej univerzite má problém.

Zdielajte

Sudkyňa Barbara opäť zasahuje. K potýčke, ku ktorej došlo potom, ako šéf OĽANO, narušil tlačovú konferenciu Smeru, kedy z pohodlia auta cez megafón, ako slušný človek a politik, začal vyvreskovať, že „Smer zničil Slovensko“ atď…Medzi práve Matovičom a Robertom Kaliňákom zo Smeru, sa na sociálnej sieti už vyjadrila aj naša ľudová právnička, sudkyňa z ľudu, odborníčka na DPH, na strašenie medveďov, Veronika Remišová.

Sudkyňa Barbara opäť zasahuje

„Keď sa vám človek, ktorý bol obvinený z členstva v zločineckej skupine dobíja do vlastného auta, jasné, že sa bránite… Reakcia Smeru je hodná reakcie násilníckeho gangu. Ak si toto dovolili v priamom prenose pred novinármi, čo si asi Smer dovolí k bežným ľuďom, keď sa dostane k moci?!“ napísala šéfka „bez ľudí“ na sociálnej sieti.

A ako vždy, zabudla spomenúť pár faktov. Lebo, ako vždy, to by už až tak dobre nevyznelo. K tomu netreba opäť zabudnút na to, že táto vyštudovaná bábkoherečka a nie veľmi úspešná politička, opäť nerešpektuhe prezumpciu neviny. A tým aj Ústavu SR a zákony naše i medzinárodný Dohovor o ochrane ľudských práv. Ale nevadí, veď ako už vieme po pexese a očiste cieľ svätí aj nezákonné prostriedky. Otázkou len je, že či práve tak sa nechová zločinecká skupina však áno… a či by mali slušní a demokratickí politici porušovať Ústavu a zákony.

Tá kedysi odišla od Matoviča, aby pripravila o ľudí stranu Za ľudí. A odišla lebo sa nevedela stotožniť s chovaním Matoviča. Nuž, keď ale ide o „dobrú vec“ -kopanie do Smeru a zaručenie si vyššej nádeje na teplé miesto v NR SR, je pani Remišová zdá sa pripravená pozabudnúť.

Ako sa vasa vlada chovala k kbycajnym? No, asi tak isto ako sa chová k svojim psom. Kŕmila ich zlatými miskami, hladkala ich po hlave a potom ich posielala do boja proti nepriateľom. A keď sa vrátili poranení alebo unavení, tak ich kopla do zadku a povedala im, že sú zlí a neschopní. A potom sa čudovala, prečo ju nikto nemá rád.

Takže, milí čitatelia, ak ste si mysleli, že pani Remišová je nejaká obyčajná žena, ktorá sa zaujíma o obyčajných ľudí, tak ste sa mýlili. Ona je len ďalšia z radu politikov, ktorí si myslia, že sú nad nami a že nám môžu diktovať, ako máme žiť. A to je smutné. Smutné a smiešne zároveň.

Apropo, spolu s vaším novým starým šéfom dookola hovoríte aj rozprávku o tom, ako Smer-SD za vlády každý rok ukradol 30 miliónov eur. VY STE nekradli. Ako je teda možné, že momentálne schodok štátneho rozpočtu je po vašej vláde najhorší za takmer všetky roky samostatnej SR? A že verejné financie sú krok od bankrotu a my všetci s nimi…

Samozrejme, vieme, že rok 2020 bol mimoriadny a že pandémia koronavírusu zasiahla celý svet. Vieme, že vláda musela prijať opatrenia na ochranu zdravia a života ľudí, na podporu zamestnanosti a podnikania, na zmiernenie sociálnych a ekonomických dopadov krízy. To všetko stojí peniaze a nikto nečaká, že vláda bude v takýchto podmienkach hospodáriť s prebytkom.

Ale to neznamená, že vláda môže míňať peniaze bez rozmyslu a bez kontroly. To neznamená, že vláda môže ignorovať dlhodobé dôsledky svojich rozhodnutí. To neznamená, že vláda môže klamať ľuďom o tom, aké sú skutočné príčiny a riešenia problémov.

Vláda tvrdí, že za všetko môže predchádzajúca vláda Smer-SD, ktorá vraj každý rok ukradla 30 miliónov eur z verejných zdrojov. Toto tvrdenie je nielen nepravdivé, ale aj absurdné. Ak by to bola pravda, tak by za osem rokov vlády Smer-SD (2012-2020) bolo ukradnutých 240 miliónov eur. To je menej ako 1 % verejného dlhu SR v roku 2020. Ako by teda takéto krádeže mohli spôsobiť taký obrovský schodok a dlh?

Pravda je taká, že vláda Smer-SD bola zodpovednou a stabilnou vládou, ktorá dokázala udržať verejné financie v dobrom stave aj napriek rôznym krízam a výzvam. Pravda je taká, že vláda Smer-SD investovala do rozvoja infraštruktúry, vzdelávania, zdravotníctva, sociálnej ochrany a kultúry. Pravda je taká, že vláda Smer-SD zvyšovala mzdy, dôchodky a životnú úroveň ľudí. Pravda je taká, že vláda Smer-SD bola vládou pre všetkých.

Naopak, súčasná vláda je vládou pre vyvolených. Je to vláda, ktorá míňa peniaze na zbytočné a prehnané opatrenia, ktoré neprinášajú žiadny efekt. Je to vláda, ktorá zadlžuje krajinu na desiatky rokov dopredu bez toho, aby mala jasný plán, ako splatiť dlhy. Je to vláda, ktorá rozdeľuje spoločnosť na dobrých a zlých, na tých, ktorí sú s nami a tých, ktorí sú proti nám. Je to vláda, ktorá klame ľuďom o tom, čo robí a prečo to robí.

Pozrime sa na to, ako sa bývalá vláda spolu s Remišovou chovala k obyčajným ľuďom, najmä počas covidu. Myslím si, že to bola katastrofa! Kto bez jediného reálneho základu nahnal milióny Slovákov na „dobrovoľné testovanie“ do mrazu, kde sme stáli v dlhých radoch a riskovali nákazu? Kto nám zavrel školy, obchody, reštaurácie a kultúrne podniky, zatiaľ čo si oni užívali svoje výlety a večierky? Kto nám klamal o počte nakazených, hospitalizovaných a zomrelých? Kto nám znižoval platy, dávky a dôchodky, zatiaľ čo si oni zvyšovali svoje odmeny a benefity? Kto nás rozdeľoval na „dobrých“ a „zlých“, na „zodpovedných“ a „neodpovedných“, na „testovaných“ a „netestovaných“? Kto nás strašil novými variantmi, lockdownmi a povinnými očkovaniami? Kto nás chcel zbaviť našich práv, slobôd a zdravia? Áno, správne hádate. Naša vláda! A teraz sa pýtate, o koľko ľudí z vášho pexesa pani Remišová sa štát postaral? No, asi tak o toľko, koľko sa postaral o vás. Teda žiadnych. Pani Remišová je totiž jednou z tých, ktorí nás viedli do tejto situácie. My chceme len jedno: zmenu! Zmenu vlády, zmenu systému, zmenu spoločnosti. Chceme žiť v slobode, dôstojnosti a bezpečí. Chceme žiť v demokracii, nie v diktatúre. Chceme žiť v Slovensku, nie ako Bruselu a USA. A to dosiahneme len spoločne. Preto vás vyzývam, aby ste sa pridali k nám a bojovali za svoje práva. Nebojte sa vyjadriť svoj názor, nebojte sa protestovať, nebojte sa hlasovať. Nebojte sa žiť! Lebo to je to najlepšie, čo môžeme urobiť proti tejto vláde. Žiť naplno a s úsmevom. A tak im ukázať, že sme silnejší ako oni. Že sme obyčajní ľudia s neobyčajnými snami. A že sme Slováci s veľkým S!

JNS/eReport


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *