30. júna 2024

Satira: Ministerstvo šmakotin odporúča, aby ste sa v tomto roku zúčastnili kampane „Zážitok so šmakotinou“

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Pokial ste prežili predchádzajúce kampane Ministerstva šmakotin, gratulujeme. Ministerstvo šmakotin odporúča, aby ste sa v tomto roku opäť zúčastnili našej kampane „Zažitok so šmakotinou“. Táto kampaň je zameraná na podporu konzumácie šmakotin, ktoré sú nielen chutné, ale aj zdravé. Šmakotina obsahujú veľa vitamínov, minerálov, ktoré posilňujú imunitu a zlepšujú náladu. Navyše, šmakotiny sú vynikajúcim zdrojom energie, ktorá vám pomôže prekonať každodenné výzvy. Ako sa zapojiť do kampane? Je to veľmi jednoduché. Stačí si pichnúť šmakotinu v minulosti to bolo možné kdekoľvek. Potom sa odfotíte so šmakotinou zapíchnutou v ruke po vzore našej úžasnej prezidentky a zdieľate fotku na sociálnych sieťach s hashtagom #zažitešmakotin. Týmto spôsobom budete nielen podporovať naše ministerstvo, ale aj šíriť radosť a dobrú náladu medzi svojimi priateľmi a rodinou. Nezabudnite, že každý mesiac vyberieme najlepšiu fotku a odmeníme ju hodnotnou cenou. Tak neváhajte a zapojte sa do kampane „Zažite šmakotin“ už dnes. Ministerstvo šmakotin vám ďakuje za vašu podporu a praje vám veľa šmakotinových zážitkov.

Nech sa ľúbi, nová šmakotinka je tu! Áno, dobre ste počuli, nová šmakotinka, ktorá vás rozmazná svojou chuťou a vôňou, a navyše je zaručene zdravá a bezpečná. Čo je to za zázrak, pýtate sa? Nuž, je to nový produkt od firmy Pfizer Luxembourg SARL, žiadne umelé farbivá ani konzervanty, bohatá na antioxidanty, ktoré podporujú vaše zdravie a imunitu. posúdte sami: zloženie

  • mRNA (messenger RNA)
  • lipidy (SM-102, polyethylénový glykol [PEG] 2000 dimyristoilglycerol [DMG], cholesterol a fosfátový pufr)
  • trometamol
  • kyselina octová
  • sacharóza
  • chlorid sodný 

Čo je nové v boji proti pandémii? Máme pre vás dobrú správu: od pondelka sa môžete dať zaočkovať novou vakcínou, ktorá je účinná proti variantu Omicron. Vakcína sa volá Comirnaty Omicron XBB.1.5 a je to adaptovaná verzia pôvodnej vakcíny Comirnaty od firmy Pfizer/BioNTech. Táto vakcína bola schválená Európskou liekovou agentúrou (EMA) a Slovenskou liekovou agentúrou (SLA) a preukázala vysokú bezpečnosť a účinnosť v klinických štúdiách.

Ak máte záujem o túto vakcínu, môžete sa registrovať na stránke korona.gov.sk, kde nájdete zoznam očkovacích centier, ktoré ju ponúkajú. Očkovanie je dobrovoľné a bezplatné. Ak ste už boli zaočkovaní inou vakcínou, môžete si dať túto vakcínu ako posilňujúcu dávku. Ak ste ešte neboli zaočkovaní, môžete si dať túto vakcínu ako prvú a druhú dávku.

Prečo je dôležité dať si túto vakcínu? Pretože variant Omicron sa rýchlo šíri a je nákazlivejší ako predchádzajúce varianty. Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) sa tento variant už rozšíril do viac ako 100 krajín a predstavuje veľké riziko pre verejné zdravie. Táto vakcína vám pomôže chrániť sa pred vážnymi príznakmi ochorenia COVID-19, ktoré môžu spôsobiť hospitalizáciu alebo smrť.

Nebojte sa očkovania. Je to jedna z najlepších foriem prevencie proti koronavírusu. Očkovanie je bezpečné, účinné a zodpovedné. Pomáha chrániť nielen seba, ale aj svojich blízkych a spoločnosť. Nechajte sa informovať z dôveryhodných zdrojov a nevšímajte si falošné správy a dezinformácie, ktoré sa šíria na sociálnych sieťach. Očkovanie nie je mediálna masáž, ale medicínska ochrana.

Zapojte sa do boja proti pandémii a dajte si novú vakcínu Comirnaty Omicron XBB.1.5. Je to jednoduché, rýchle a efektívne. Spoločne môžeme zastaviť šírenie vírusu a vrátiť sa k normálnemu životu.

JNS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *