27. júla 2024

Komunisti mali noviny Rudé právo, progresívci majú svoje vyvolené „médiá“ propagujúce konšpirácie a hoaxy potláčajú demokraciu a ľudské práva

Komunisti mali noviny Rudé právo, progresívci majú svoje vyvolené "médiá" propagujúce konšpirácie a hoaxy potláčajú demokraciu a ľudské práva

oficiálne médiá neposkytujú dostatočné informácie o dianí vo svete.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Niektoré z dôvodov, pre ktoré je progresívna tlač nedôveryhodná, sú:

  • Má médiá, ktoré propagujú konšpirácie a hoaxy, ktoré zavádzajú verejnosť a podkopávajú dôveryhodnosť vedeckých a inštitucionálnych zdrojov.
  • Potláča demokraciu a ľudské práva, keďže sa snaží presadzovať svoju ideológiu na úkor slobody prejavu, názoru a vierovyznania.
  • Kryje povody a klamstvá svojich lídrov a spojencov, ktorí sa dopúšťajú korupcie, zneužívania moci a porušovania zákona.

V dnešnej dobe sa často stretávame s tým, že médiá, ktoré sa označujú za progresívnu ľavicu, šíria nepravdivé a zavádzajúce informácie o spoločenských a politických otázkach. Tieto médiá sa snažia ovplyvňovať verejnú mienku a presadzovať svoje ideologické záujmy. Tvrdia, že bojujú za demokraciu a ľudské práva, ale v skutočnosti ich ohrozujú a potláčajú.

Tento fenomén nie je ničím novým. Už v minulosti existovali médiá, ktoré slúžili ako nástroj propagandy pre komunistický režim. Jedným z nich boli noviny Rudé právo, ktoré boli oficiálnym orgánom Komunistickej strany Československa. Tieto noviny prezentovali len jednu stranu pravdy, tú, ktorá vyhovovala komunistom. Zamlčiavali a falšovali fakty, ktoré by mohli poškodiť ich mocenské postavenie. Oponentov režimu označovali za nepriateľov, zradcov a imperialistov.

Progresívna ľavica sa dnes snaží napodobniť tento spôsob komunikácie. Používa médiá, ktoré nemajú žiadnu profesionálnu etiku ani kritériá pravdivosti. Tieto médiá šíria konšpirácie a hoaxy o rôznych témach, ako sú migrácia, klimatická zmena, rodová rovnosť, LGBT práva a ďalšie. Cieľom je vyvolať strach, nenávisť a rozdelenie v spoločnosti. Progresívna ľavica sa pokúša delegitimizovať a diskreditovať každého, kto má iný názor než ona. Oponentov označuje za fašistov, rasistov a homofóbov.

Takéto médiá nie sú hodné dôvery a predstavujú hrozbu pre demokraciu a ľudské práva. Nemali by sme sa nechať ovplyvňovať ich lžami a manipuláciami. Mali by sme hľadať pravdu z viacerých zdrojov a myslieť samostatne. Mali by sme si uvedomiť, že progresívna ľavica nie je skutočnou ľavicou, ale len pokračovaním komunistickej ideológie v novej podobe.

Rudy



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *