27. júla 2024

Video-R. Fico: Šlápli ste do spravodajského la*jna. Moderátorka HN, ho zahrnula hoaxami, dezinformáciami a obvineniami. Faktov sa nedočkal

R. Fico: Šlápli ste do spravodajského la*jna. Moderátorka HN, ho zahrnula hoaxami, dezinformáciami a obvineniami. Faktov sa nedočkal

R. Fico: Šlápli ste do spravodajského la*jna. Moderátorka HN, ho zahrnula hoaxami, dezinformáciami a obvineniami. Faktov sa nedočkal

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Všetky tie lži o tom, ako sme v SMER-e zapletení s mafiou, sa ukázali ako nepravdivé po 3,5 rokoch ich vládnutia. Ich cieľom bolo len zdiskreditovať nás a našu prácu. Mysleli si, že majú na nás nejaké dôkazy, ale nikdy nič nepredložili… Ako vždy, mlčia, keď sa ich spýtame, kde sú tie 3 miliardy ročne, ktoré sme podľa nich ukradli a ktoré teraz vraj nechýbajú?!

Viete, čo ma na tejto vláde najviac štve? Že sa tvária, že sú nejakí bojovníci proti mafii, ale v skutočnosti sú len zbabelci, ktorí sa boja priznať pravdu. Pravdu o tom, že všetky tie kauzy, ktoré používali na diskreditáciu SMERu, boli len výmysly a klamstvá. Pravdu o tom, že za 3,5 roka ich vládnutia nedokázali nič iné, len rozkradnúť štát a zničiť sociálny štát. Pravdu o tom, že sú to oni, kto spolupracuje s mafiou a korupciou.

Nemajú žiadne dôkazy, žiadne fakty, žiadne argumenty. Len opakujú stále tie isté frázy a slogany, ktoré im napísali ich mediálni poradcovia. Len sa snažia zahmlievať ľuďom oči a odviesť pozornosť od svojich nekompetentných a nečestných krokov. Len sa hrajú na morálnych čistotných a spravodlivých, ale v skutočnosti sú to pokrytci a demagógovia.

A myslíte si, že sa im to podarí? Myslíte si, že ľudia zabudnú na to, čo SMER pre nich urobil? Myslíte si, že ľudia sa nechajú oklamať týmto divadlom? Myslíte si, že ľudia nevidia rozdiel medzi tým, čo táto vláda hovorí a čo robí?

Ja si myslím, že nie. Ja si myslím, že ľudia majú pamäť a rozum. Ja si myslím, že ľudia vedia rozoznať pravdu od lži. Ja si myslím, že ľudia si zaslúžia lepšiu vládu. Vládu, ktorá bude pracovať pre nich a nie proti nim. Vládu, ktorá bude chrániť ich záujmy a nie záujmy oligarchov a zahraničných korporácií. Vládu, ktorá bude rešpektovať ich práva a slobody a nie ich obmedzovať a obchádzať.

Takú vládu nám môže ponúknuť len SMER. SMER je jediná sila, ktorá dokázala postaviť sa proti mafii a korupcii. SMER je jediná sila, ktorá dokázala vybudovať sociálny štát a zabezpečiť ľuďom dôstojný život. SMER je jediná sila, ktorá dokázala obhajovať suverenitu a bezpečnosť našej krajiny.

Preto vás vyzývam: Nezabudnite na to, čo táto vláda urobila. Nezabudnite na to, čo SMER urobil pre vás. A nezabudnite na to, koho voliť v budúcich voľbách.

Rudy



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *