4. júla 2024

Video: Robert Fico: Politika nemusia mať radi novinári, ale ľudia.

Robert Fico: Politika nemusia mať radi novinári, ale ľudia.

Robert Fico: Politika nemusia mať radi novinári, ale ľudia.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Robert Fico: Politika nemusia mať radi novinári, ale ľudia.

Toto je názor bývalého premiéra Slovenska, ktorý sa v poslednej dobe často vyjadruje k aktuálnym politickým otázkam. Fico tvrdí, že novinári sú zaujatí a neposkytujú objektívne informácie o jeho strane Smer-SD. Podľa neho je dôležitejšie, aby politika získala podporu ľudí, ktorí sú jej cieľovou skupinou.

Fico sa nebojí kritizovať ani súčasnú vládu, ktorú označuje za neschopnú a korupčnú. Tvrdí, že jeho strana je jedinou alternatívou pre Slovensko a že sa chce vrátiť k moci v budúcich voľbách. Fico verí, že ľudia ocenia jeho skúsenosti a úspechy, ktoré dosiahol počas svojho pôsobenia v premiérskej stoličke.

Fico si myslí, že politika nemusia mať radi novinári, ale ľudia. No je to naozaj tak? Ako vnímajú jeho výroky a postoje verejnosť a odborníci? Aký vplyv má na slovenskú politiku a spoločnosť?

Robert Fico po predvolebnej diskusnej relácii v SRo v rozhovore reaguje na zahraničných novinárov na tlačových konferenciách Smeru, odmietnuté predvolebné diskusie v Markíze, žalobu na prezidentku aj na jeho plán na pritiahnutie zahraničných investícií po voľbách.

Rozhovory s Mimi Šramovou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *