8. septembra 2024

M. Beňová-Špecialna poznámka sa týkajúcu sa “osobností” typu I. Radičová, M. Vasaryova a pod….

M. Beňová: Považujem za dôležité vysvetliť, ako včera Šimečka z PS v jednej z diskusných relácii opäť falošne zavádzal.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Pár slov ohladom statusu M. Beňovej na FB a tiež tým, ktorí sa považujú za “osobnosti” typu I. Radičová, M. Vašáryová a podobne. Chcem im povedať, že ich správanie je nevhodné a neprispieva k dobrej reputácii Slovenskej republiky. Nie je správne urážať ľudí na Slovensku, povýšenecky sa o nich vyjadrovať a správať sa arogantne. Tým len ukazujú svoju neschopnosť, neznalosť a nedostatok rešpektu. Slovensko je naša vlasť, ktorú máme milovať a chrániť. Slováci sú naši spoluobčania, ktorých máme ceniť a podporovať. Ak chcete byť skutočnými osobnosťami, musíte sa správať ako dámy (prípadne gentlemani). Musíte preukazovať slušnosť, úctu a zodpovednosť. Musíte sa zaujímať o problémy ľudí na Slovensku a hľadať riešenia. Musíte sa zapájať do konštruktívnej spolupráce a dialógu. Musíte sa vzdať svojich predsudkov, egoizmu a ambícií. Len tak budete mať právo hovoriť o sebe ako o osobnostiach, ktoré majú niečo povedať Slovensku a svetu.

Rudy/JNS


Pekny den z letiska pred odletom do Strasburgu na plenarne zasadnutie.
Pár poznámok ešte k volbam a najma k mediam.

  1. Ja som sa o 4,35 v nedelu rano nesmiala Hlasu SD, pobavila ma otázka médií, ktoré už chceli zostavovať vládu.
  2. Hlas SD aj PS dosiahli veľmi pekné výsledky vo volbách. My sme vyhrali. Vždy to tak proste je, niekto je prvý a niekto na iných miestach. Vždy rozhodnú voliči.
  3. Skutočne by už mohol skončiť ten liberálny hejt. Je to nedostojné. Účasť vo voľbách bola veľmi vysoká, voliči rozhodli. My ďakujeme.
  4. SMER – SSD nikdy ani nenaznačil, že uvažuje o vystupeni z EÚ či NATO. Žiadam všetkých ktorí to robia, aby takéto informácie nepodsúvali zahraničným mediam.
  5. Špecialna poznámka sa týka “osobností” typu I. Radičová, M. Vasaryova a pod. Urážať ľudí na Slovensku, povýšenecky sa o nich vyjadrovať a správať sa arogantne je nedostojne jednak vás, ktorí to robíte ale najma je to nedostojne vo vzťahu ku Slovenskej republike. Tak už proste vyfúknite a správajte sa ako dámy ( prípadne gentlemani)
    Pekný a úspešný pondelok prajem.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.