27. júla 2024

Matovič si kúpil hlasy rómskych voličov. Polícia musí konať, kvôli odôvodnenému podozreniu spáchania ťažkého trestného činu volebného podvodu

Matovič si kúpil hlasy rómskych voličov.

Matovič si kúpil hlasy rómskych voličov.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Autor: pavolsokol/blog Pravda

Matovič si kúpil hlasy rómskych voličov, a len vďaka tomu sa jeho strana OĽaNO dostala do parlamentu. Štruktúry OĽaNO systematicky organizovali občanov rómskej národnosti v rómskych osadách a obciach s väčšinovým zastúpením občanov rómskej národnosti. Polícia musí konať, kvôli odôvodnenému podozreniu spáchania ťažkeho trestného činu volebného podvodu

Matovič si v týchto voľbách podľa odhadov v podstate kúpil až 150 000 hlasov občanov rómskej národnosti.

OĽaNO vo voľbách získalo 267 137 voličských hlasov, čo bolo 8,89 %. Bez kúpených hlasov ca. 150 000 voličov rómskej národnosti, by OĽaNO malo len okolo 117 000 hlasov, čo by bolo maximálne 3,9 %, a čo by mu v žiadnom prípade nestačilo na vstup do parlamentu.

OĽaNO kandidovalo v koalícii strán, čiže na vstup do parlamentu potrebovali 7 %, čo bolo v týchto voľbách ca. 211 000 hlasov.

Bez kúpených hlasov voličov rómskej národnosti, by Matovičovi a OĽaNO chýbalo na vstup do parlamentu až ca. 94 000 hlasov, a v takom prípade, by Matovič a OĽaNO v žiadnom prípade neboli v parlamente.

Niekoľko dôkazov o tom ako si OĽaNO kupovalo hlasy občanov rómskej národnosti v rómskych osadách a v obciach s väčšinovým zastúpením občanov rómskej národnosti.

Lomnička, 92,05% pre OĽaNO

Jurské, 91,76 % pre OĽaNO

Košice – Lunik IX, 91,03 % pre OĽaNO

Kecerovce, 86,36 % pre OĽaNO

Jarovnice, 86,23% pre OĽaNO

Stráne pod Tatrami, 84,21% pre OĽaNO

Rakúsy, 76,68 % pre OĽaNO

Uvedené príklady jednoznačne svedčia o tom, že Matovič si kúpil hlasy rómskych voličov, a len vďaka tomu sa jeho strana OĽaNO. Štruktúry OĽaNO systematicky organizovali občanov rómskej národnosti v rómskych osadách a obciach s drvivá väčšinovým zastúpením Rómov.

Polícia musí konať, kvôli odôvodnenému podozreniu spáchania ťažkeho trestného činu volebného podvodu.

Polícia musí jednoducho v daných obciach zisťovať od tých kúpených voličov, kto a ako to systematicky organizoval a kto im čo za ich voličský hlas poskytol.

Všetci čo sme príčetní, tak nám musí byť jasné, že toto kupovanie hlasov občanov rómskej národnosti oeganizovali štruktúry napojené na stranu OĽaNO.

Bez kúpených hlasov voličov rómskej národnosti, by Matovič a OĽaNO v žiadnom prípade neboli v parlamente.

Jednoznačne tu išlo o VOLEBNÝ PODVOD a teda ŤAŽKÝ TRESTNÝ ČIN, ktorý spáchal Matovič a jeho strana OĽaNO, lebo tých ca. 150 000 hlasov od občanov rómskej národnosti nezískali na základe ich slobodného, nezávislého rozhodnutia, ale na základe toho, že osoby napojené na štruktúry OĽaNO tých občanov rómskej národnosti systematicky zorganizovali a na to aby volili OĽaNO, ich neviedli buď za úplatok alebo podvodom (prísľubom, že ak budú voliť OĽaNO, tak dostanú 500 € za účasť vo voľbách).

Toto musí polícia a prokurátora bezpodmienečne vyšetriť a všetci, ktorí sa na organizovaní tohto volebného podvodu podieľali musia byť bezpodmienečne zaistení, vyšetrovaní a následne postavení pred súd!

Polícii pri odhaľovaní tohto kupovania voličských hlasov občanov rómskej národnosti jednoznačne pomôže známa latinská fráza CUI BONO?, teda V KOHO PROSPECH ?

CUI BONO ?

V KOHO PROSPECH?



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *