27. júla 2024

72 pohlaví. Megahoax podľa poradcu prezidentky

Odborník na dezinformácie Jakub Goda

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


dborník na dezinformácie Jakub Goda, ktorý pôsobí na komunikačnom oddelení Kancelárie prezidentky, v nedeľu na sociálnej sieti upozornil na „megahoax“. Majú ho prostredníctvom všetkých médií šíriť politickí lídri.

Na tom, čo pán Goda označí za hoax, bohužiaľ záleží. Odborník na dezinformácie pred rokom sám zverejnil, že na základe jeho komunikácie so spoločnosťou Meta, ktorá vlastní Facebook, sa mu podarilo dosiahnuť zablokovanie slovenských účtov, ktoré „šírili hoaxy o Covide 19“.

Podľa Jakuba Godu je teda „megahoaxom“, že na Slovensku niekto, ale najmä hnutie Progresívne Slovensko má chcieť „zavádzať 72 pohlaví, ‚transgender revolúciu‘, tri záchody“, či „úchylnosti na školách“. Podobné vyjadrenia sa podľa neho „sypú“ z úst Andreja Danka, Roberta Fica, Tomáša Tarabu, Igora Matoviča, či Igora Janckulíka z KDH. V statuse tiež mladý odborník napomenul novinárov, aby tieto lži z úst politikov vyvracali.

72 pohlavízáchody

V jednom má Jakub Goda pravdu. Hnutie Progresívne Slovensko vo svojom volebnom programe nehovorí o počte pohlaví. Nevyjadruje sa ani k unisex záchodom a nepresadzuje, že sa deti na školách majú učiť „úchylnosti“.

Odborníci na dezinformácie by sa však mali snažiť rozlišovať medzi hoaxom a hyperbolou.

Keď politik chce, aby mu rozumeli aj ľudia mimo Godovej bubliny, musí im prispôsobiť jazyk. Že väčšina obyvateľstva Slovenska si nevie preložiť reč progresívnych akademikov do normálneho jazyka, by malo byť jasné každému, kto občas vystrčí nos z Prezidentského paláca.

„Kvír ľudia, sebaurčenie, tranzícia, rod..“ Prečo by ktokoľvek, okrem terminálne online ľudí s titulom z univerzity vo Veľkej Británii, mal rozumieť týmto pojmom? Nejde iba o „problém“ Slovenska. Z prieskumu z Veľkej Británie, kde je progresivizmus oproti našej krajine omnoho rozšírenejší, vyplynulo, že 35 percent Britov má zmätok v pojmoch týkajúcich sa transgenderizmu. Konkrétne netušili, že „transžena“ je osoba mužského pohlavia. Kto sa im môže čudovať?

Keby teda chceli odvrátiť Godov hnev, mohli by slovenskí politickí lídri začať v televíznych diskusiách citovať z programu Progresívneho Slovenska. „Umožníme tranzíciu na princípe sebaurčenia“, píše sa tam. Ale rozumieť im nebude nikto. Vtipné je, že dokonca aj pán Goda s družinou budú mať len matné tušenie, o čom je reč.

„Tranzícia“ je totiž taký široký pojem, až je nezmyselný. Môže znamenať úradnú zmenu pohlavia, kedy ste z pohľadu štátu opačné pohlavie. Tranzíciou je ale aj užívanie hormónov opačného pohlavia. Dokonca aj keď sa iba definujete ako iné pohlavie a neužívate nič, ide podľa transaktivistov o tranzíciu.

„Sebaurčenie“ v programe PS zasa znie ako niečo, čo by ľuďom chcela odoprieť iba reinkarnácia Mussoliniho. Lenže tu ide o pojem, ktorý klame telom. Väčšine ľudí je jedno, ako sa kto identifikuje. Sebaurčujte sa, koľko chcete.

Avšak, keď sa sebaurčíte ako iné pohlave, ľudia musia zmeniť spôsob, akým rozprávajú. Pokiaľ nechcú byť označení za nenávistných transfóbov, sú nútení predstierať, že veria v existenciu vašej „rodovej identity“. Nech je to ktorákoľvek – Neutrois, Bigender, Agender, Autigender, alebo iná z tých stoviek, ktoré údajne existujú.

Kritici transgenderizmu si teda môžu vybrať: buď budú šíriť klamlivé a nezrozumiteľné pojmy progresívcov, alebo ich slovenskí Godovia označia za dezinformátorov.

Zdroj



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *