27. júla 2024

Rady tých, ktorí balia kufre a utekajú zo Slovenska, rozšírila včera aj predsedníčka strany (zhnité) Jablko, Lucia Ďuriš Nicholsonová.

najdokonalejší človek, Bruselský človek. Áno reč je o Nicholsonovej

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Ďalší kufor na obzore. Dokonca aj so zaujímavým príslušenstvom. Rady tých, ktorí plačú nad osudom Slovenska, rozšírila včera aj predsedníčka strany (zhnité) Jablko, Lucia Ďuriš Nicholsonová.

Najprv to bola Dorota Nvotová, ktorá sa fotila pri nejakom jazere v zahraničí, kde sa ponárala do smútku z výsledku volieb. O aké jazero išlo, nikto netuší, ale nanešťastie sa nachádza určite na tejto planéte, keďže existencia vody vo vesmíre zatiaľ potvrdená nebola.

Potom sa zbalil rozumbrada Arpy Šoltész, ktorý situáciu vyhodnotil tak, že väčšina voličov je blbá, len on je múdry ako tranzistor strýka Šoroša. Zamával nám a odkázal, že otravovať bude už len cez internet.

No a teraz pani Nicholsonová. Zbalený kufor, na ňom pohár vína, určite nie prvý, a horiaca cigareta. Strašne dojemná situácia, pri ktorej si naša europoslankyňa v statuse posťažovala, že kvôli zloženiu vlády už prestala mať chuť na smažák. Zrejme jej stačí len to víno a cigarety.

Pozastavujem sa nad týmito teatrálnymi výstupmi. Na čo vôbec niekto má potrebu oznamovať, že odchádza preč a prečo by nás to malo zaujímať. A prečo to robí poslankyňa, ktorá aj tak väčšinu času trávi v Bruseli?

A potom mi to došlo. Oni fakt žijú v bubline. V bubline tak vysokého ega, že oni si skutočne nielen myslia, že to ich „odchádzanie“ niekoho zaujíma, ale že dokonca tu budú niekomu chýbať…

Marek Kurta



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *