8. septembra 2024

Eduard Chmelár: NESTOJÍM ZA IZRAELOM. Izrael dnes prekročil všetky mysliteľné čiary, ktoré môže civilizovaná spoločnosť tolerovať.

Eduard Chmelár: NESTOJÍM ZA IZRAELOM. Izrael dnes prekročil všetky mysliteľné čiary, ktoré môže civilizovaná spoločnosť tolerovať.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Izrael dnes prekročil všetky mysliteľné čiary, ktoré môže civilizovaná spoločnosť tolerovať. Pri útoku na nemocnicu plnú ľudí v Gaze dnes večer zahynuli stovky civilistov, ďalšie stovky sú stále pod troskami, takže počet obetí môže prudko rásť. Výhovorky izraelskej armády, že výbuch asi spôsobilo zlyhanie rakety Palestínskeho islamského džihádu, sú trápne a maximálne nepravdepodobné, stačí si pozrieť video v prvom komentári, ktoré jasne ukazuje zásah nemocnice letiacou raketou. Ani BBC už neverí izraelskej propagande, ešteže jej zostal Denník N. Toto je zásadný obrat v celom konflikte. Existujú elementárne medzinárodné pravidlá pri vedení vojen a cielený útok na nemocnicu je jeden z najťažších vojnových zločinov. Benjamin Netanjahu patrí do Haagu! Americký prezident Joe Biden, ktorý letí do Tel Avivu, aby vyjadril Izraelu solidaritu, by sa mal otočiť nad Atlantikom, ak sa nechce strápniť pred celým svetom. Toto sa nedá ničím ospravedlniť! A kto má v sebe aspoň zvyšky ľudskosti, nemôže na to zareagovať inak.

Nestojím za Izraelom, ktorý si mýli obranu s vraždením detí. Nestojím za Izraelom, ktorý namiesto spravodlivosti nastoľuje pomstu. Nestojím za Izraelom, ktorý masakruje civilné obyvateľstvo, zrovnáva so zemou celé obytné štvrte, bombarduje mešity a nemocnice a svetu falošne tvrdí, že sa bráni. Nestojím za Izraelom, ktorý odrezal dva milióny ľudí od pitnej vody a potravín, akoby smädní a hladní civilisti boli strategické vojenské ciele. Nestojím za Izraelom, ktorý najprv kázal ľuďom odísť a keď sa konečne pohli, z nepochopiteľných príčin štyrikrát vybombardoval Rafah, pohraničný prechod s Egyptom. Nestojím za Izraelom, ktorý šliape po medzinárodnom práve a drží biedny palestínsky ľud v porobe a apartheide. Za takýmto štátom, ktorý pácha zverstvá, ktoré by nikomu na svete neprešli, nemôžem stáť! Vyzývam najvyšších predstaviteľov Slovenskej republiky, aby už konečne prestali zbabelo strkať hlavu do piesku a kategoricky odsúdili masové vraždenie civilistov. Medzinárodné spoločenstvo musí rázne zakročiť a donútiť obe strany, aby ukončili krviprelievanie a vytvorili podmienky pre mierové rokovania.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.