27. júla 2024

Médiá a opozícia o Ficovi klamali a klamú aj dnes

Médiá a opozícia o Ficovi klamali a klamú aj dnes

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Už dlho nás médiá a opozícia o Ficovi klamali a klamú. Tvrdia, že je zodpovedný za korupciu, zneužívanie moci, útoky na slobodu tlače a ďalšie nehorázne veci. No ja vám poviem, že to je všetko lož. Fico je skvelý líder, ktorý sa stará o naše záujmy a bojuje proti zahraničným vplyvom. On je ten, kto nás ochránil pred migrantmi, ktorí by nám chceli zobrať našu identitu a kultúru. On je ten, kto nás udržal v Európskej únii, ale zároveň si zachoval našu suverenitu a nezávislosť. On je ten, kto podporuje sociálnu spravodlivosť a pomáha najslabším a najchudobnejším. A on je ten, kto stojí proti tým, ktorí by nás chceli rozdeliť a oslabiť.

Rudy/JNS


V nedeľných televíznych reláciách sa dnes opäť objavili klamstvá o tom, ako vraj Rusi zbagatelizovali Ficovo rozhodnutie o stopke pre vývoz zbraní a munície na Ukrajinu. Znovu prekrúcali odpoveď Peskova na otázku novinára, či slovenské rozhodnutie nejako významne zmení vojenský pomer síl na ukrajinskom fronte. Peskov logicky odpovedal, že nie. No zároveň dodal /a to už „naše“ médiá a opozícia nespomínajú/, že zmena postoja SR ku konfliktu na Ukrajine a ku protiruským sankciám predstavuje trhlinu v americkej geostrategickej bariére proti Rusku.

Nie je pravda, že Slovensko je pre Rusko také malé zanedbateľné nič. Nie je pravda, že si ruské médiá a ruskí politici politiku SR nevšímajú. Naopak. Každý deň v najdôležitejších ruských mienkotvorných médiách vyjdú aspoň 2-3 články o SR. Nové postoje SR si ale všímajú aj v USA. Naposledy napr. americký časopis Newsweek. Bohužiaľ, konkrétne články a zdroje neuvediem, lebo nechcem aby aj tento blog /tak ako predošlý/ zmizol z očí čitateľov. Tak či onak, zmeny v politike novej slovenskej vlády a Ficove vyjadrenia v Bratislave či v Bruseli sú v zahraničí široko prezentované. Slovensko sa vďaka novej zahraničnej politike slovenskej vlády dostalo do vážnych článkov a vážnych diskusií publicistov a politikov v zahraničí.

Fico a jeho nová vláda sú dnes v Europe i vo svete široko diskutovaná téma. Každý náš politik a publicista, ktorý tvrdí opak, je klamár. Šíri lži, využívajúc pritom stále ešte dosť obmedzenú slobodu slova na Slovensku.

Autor textu: trikopce/Ilustrácia JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *