11. mája 2024

Podľa mediálneho smetiska tento človek je už 2 x mŕtvi a teraz zomrel po 3x

0

Podľa mediálneho smetiska tento človek je uz 2 x mŕtvi a teraz zomrel po 3x


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Minulý rok mal tri druhy rakoviny, mŕtvicu, nekontrolovanú triašku končatín všetkého druhu, bol už aj nebožtíkom a mal dvojníkov a trojníkov. A dnes píšu znova to isté.

Už minulý týždeň ukrajinské médiá vzbudili vzruch tvrdením, že podľa ich špiónov Putin spadol z postele a je na pokraji smrti. Následne niektoré agentúry začali opatrne informovať o jeho možnom úmrtí, vraj to bola srdcový kolaps. A keďže ide o médiá z Veľkej Británie s jednou z najlepších vojenských rozviedok na svete, takéto informácie treba preberať s plnou vážnosťou.

Ak však mám veriť všetkému, čo nám mainstreamové médiá za posledné dva roky na 100% naservírovali, cítim tu určitý rozpor. Prečo informujú o úmrtí človeka, ktorého už predtým vyhlásili za mŕtveho. To kto vlastne stále a opakovane zomiera? Putin, alebo jeho chudáci dvojníci, trojníci a štvorníci? Ja sa len tak opatrne a asi príliš zvedavo pýtam a hľadám vysvetlenie, pretože viem, že o ich pravde sa nesmie diskutovať.

🇷🇺 Keďže sa však rýchlo ukázalo, že zrejme Putin nezomrel a už vôbec nie tri až štyrikrát, fáma o konci životnej púte ruského lídra nakoniec bola dementovaná s tým, že sa našiel obvyklý vinník: Rusko. Vraj to sám Kremeľ, teda sám Putin, vypúšťa tieto „kačice“, aby zmiatol svet a aby sme sa nikdy nedozvedeli, kedy reálne umrie. A vraj sa netreba tomu diviť: Rusi sú známi dezinformátori.

Tu ma ale potom napadá ešte jedna malá otázočka. Ak túto správu vypustili Rusi a vy o nich viete, že úmyselne dezinformujú, prečo tieto správy preberáte? Pretože v konečnom dôsledku nie Rusi, ale práve tie neomylné médiá potom vyzerajú, ako tí najväčší hoaxeri a v nás čitateľoch potom môže skrsnúť oprávnená otázka: overujú si vôbec tí naši novinári, čo zverejňujú?

Marek Kurta


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *