12. mája 2024

Postoje a činy Progresívneho Slovenska silne naznačujú, katastrofu, čo by sme tu pri ich vláde mali.

0

Postoje a činy Progresívneho Slovenska silne naznačujú, katastrofu, čo by sme tu pri ich vláde mali.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Postoje Progresívneho Slovenska silne naznačujú, čo by sme tu pri ich vláde mali.

Kritizujú vládu, že chce chrániť hranice. Vraj je to príliš drahé, tak treba nechať tých migrantov tak. Možno to Brusel vyrieši za nás. A keď nie, tak čo už, pár mužov bez pasov, čo utekajú pred vojnou aj so zbraňami predsa oželieme.

  1. Policajti ktorí vykonávajú svoju prácu v mestách, obciach atď….to robia úplne zadarmo. Ale ako náhle sú nasadení na hraniciach tak to už robia za peniaze? Alebo by to bolo celkom inak?
  2. Vojaci ktorí sú v čase mieru väčšinou v kasárňach alebo raz začas majú nejaké cvičenia to robia taktiež úplne zadarmo?! Ale ako náhle sú nasadení na hraniciach tak to už robia za peniaze?!
  3. Slniečka si myslia že nelegálny imigranti nemajú informácie čo ich dnes čaká na Slovensku keď ich polícia chytí ak prekračia nelegálne hranice.Dnes vedia keď ich chytia že pôjdu do detenčného tábora a budú tam po dobu pokiaľ sa nepreukáže ich totiž. Takže je logické že budú hľadať iné cesty ako je cesta cez Slovensko!!!

Kritizujú, že Čurillovci boli postavení mimo službu. Rovnako ako pre Čaputovú, sú to pre nich slušní vyšetrovatelia. Len trocha obvinení a dôvodne podozriví, ale veď čo na tom, hlavne, že robia tú našu robotu.

Takže o to im ide. Progresívci chcú, aby sa pokračovalo presne v tom, čo tu bolo doteraz. Ich kritika Matoviča bola len naoko. Oni ho vlastne nikdy nekritizovali za to, že niečo robí zle, ale že to robí málo dôrazne. Minulú vládu napríklad kritizovali za to, že nezaviedla povinné očkovanie proti covidu, ešte aj demonštrácie na to usporadovali, našťastie prišli len novinári a oni. Keby bolo na nich, ten tlak voči občanom by bol podstatne tvrdší.

Kritizovali tiež minulú vládu aj za to, že vedie príliš slabý boj proti tomu, čo oni nazývajú hoaxy, teda pre nich to je iný názor. Podľa nich všetky nepohodlné médiá bolo treba zrušiť a potrestať. A nielen médiá. Aj ľudí za príspevky na sociálnych sieťach, alebo za to, že neveríš na 72 pohlaví, lebo vtedy podľa nich „hanobíš rodovú identitu“.

Takže ak človek otvorí oči, ľahko uvidí, čo za zmenu progresívci vlastne sľubovali. Oni chceli ten istý chaos, čo sme tu mali, len v ešte drastickejšom podaní, hoci jemne obalenom v dúhovej vlajke s opätkami zrazenými smerom k Bruselu a Washingtonu. A to všetko obalili len do pekných rečičiek o svetlej budúcnosti, čo podobným spôsobom sľubovali boľševici, no a ešte blábolmi o „odbornosti“.

Skutočnými blábolmi, pretože ich prezidentka „odborne“ nazvala Vojany hydroelektrárňou, ich odborník na dopravu nepozná najznámejšie ulice v Bratislave, ďalšia odborníčka netuší, kedy vznikla ČSR a kto bol Masaryk, iný odborník by chcel legalizovať všetky drogy, zatiaľ čo druhý ho zahriakne, že súčasne treba znížiť dôchodky, alebo ich odborník na 5 gramov bieleho má názor, že voliť by nemal každý, hlavne nie tupí roboši…

Takže ďakujeme. Takúto alternatívu si nechajte a prosím vás nechajte novú vládu pracovať. Nie to, že neprešlo 100 dní, ale nebolo schválené ani programové vyhlásenie vlády, a vy už skáčete ako čert z krabičky. Dajte tomu čas, milí progresívci. Pokojne sa usaďte do parlamentu vedľa Matoviča s Pročkom a podiskutujte si. Nakoniec, sami potvrdzujete, že sú to vaši najväčší priatelia.

Marek Kurta/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *