27. júla 2024

Videa-Vypočutie kandidáta Branislava Zuriana vo Výbore NR SR. Netvor Kolíková je pobúrená tým, že Zurian spochybňuje vyšetrovanie a úmrtie generála Lučanského

Vypočutie kandidáta Branislava Zuriana vo Výbore NR SR. Netvor Kolíková je pobúrená tým, že Zurian spochybňuje vyšetrovanie a úmrtie generála Lučanského

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Keď trafená hus zagága:
Kolíková -ty si ten podvod spáchala je pobúrená tým, že Zurian spochybňuje vyšetrovanie a úmrtie generála Lučanského a chce to nanovo otvoriť a vyšetriť. Povedala, že toto spochybňovanie znamená, že nebude apolitický. Ten istý argument uviedla pri jeho vzťahu s Denisou Sakovou ako aj pri oznámení čurillovcov a možnosti zrušenia Úradu na ochranu oznamovateľov.

Keď sa jednalo o Záleskú a Tódovú, tak nikoho nemal zaujímať ich vzťah. Teraz potrebujú vedieť aký je vzťah medzi Zurianom a Sakovou.

Miroslav Radačovský, ktorý sa náhodou ocitol v NR SR, reaguje na Kolíkovej slová ohľadom údajnej samovraždy generála Milana Lučanského a o aktuálnom stave prípadu.

Práve prebieha vypočutie kandidáta Branislava Zuriana vo Výbore NR SR pre obranu a bezpečnosť o jeho vhodnosti stať sa riaditeľom Úradu inšpekčnej služby.

Práve prebieha vypočutie kandidáta Branislava Zuriana vo Výbore NR SR pre obranu a bezpečnosť o jeho vhodnosti stať sa riaditeľom Úradu inšpekčnej služby.
Inteligentná otázka z úst bývalej ministerky spravodlivosti:
„Pán Zurian, vy ste hovorili, že sa poznáte s ministerkou Sakovou. Ako chcete garantovať vašu nezávislosť od politiky a politikov, keď sa poznáte s pani Sakovou?“ (parafrázovala som)

Ja mám na inteligentnú a vzdelanú bývalú ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú:
„Odkedy Úrad inšpekčnej služby vyšetruje politikov?“
Doteraz som si totiž myslela, že ÚIS vyšetruje policajtov…

P. S.: A celkom by ma zaujímalo, prečo by sa mal hocikto, nielen Zurian, riadiť „medializovanými správami“…

TK Tibora Gašpara

Pozrite si záznam TK predsedu brannobezpečnostného výboru Tibora Gašpara (Smer-SD).



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *