23. októbra 2024

KISKOV BOJ ZA SLUŠNÉ SLOVENSKO POKRAČUJE

KISKOV BOJ ZA SLUŠNÉ SLOVENSKO POKRAČUJE

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Nedeľu na pobavenie.

Toto keď som dnes zbadal, skoro mi telefón vypadol z ruku.

Neprávoplatne odsúdený prezident (prvý v histórii od roku 1993) zoberie do úst „slušné Slovensko“ a do ruky pero a podpíše Korčokovi kandidatúru.

A potom to zavesí ako strašnú podporu.

Priatelia, až mám na jazyku, že to kde padol tento človek; a tiež, či mu nepodpísal iba preto, aby potom u neho toto „Za slušné Slovensko“ žobralo o amnestiu

Inak mi to s Andrejom ani nevychádza, bude sa zrejme žobrať takto to vidí Miro Heredoš


Takto by som začal svoj nedeľný príspevok o tom, ako sa bývalý prezident Kiska snaží zachrániť svoju politickú kariéru tým, že podporuje kandidáta na prezidenta Korčoka. Myslím si, že je to smiešne a pokrytecké, keďže Kiska bol odsúdený za daňové podvody a teraz sa tvári ako morálna autorita. Chcem poukázať na to, že Kiska nemá právo hovoriť o slušnom Slovensku, keď on sám porušoval zákony a klamal ľuďom. Chcem tiež naznačiť, že Kiska možno podpísal Korčokovi kandidatúru len preto, aby si zabezpečil možnosť žiadať o amnestiu v prípade, že by Korčok vyhral voľby.

Chcem osloviť čitateľov, ktorí majú podobný názor ako ja a chcú sa podeliť o svoje pocity. Tento text nie je určený pre tých, ktorí obdivujú Kisku alebo Korčoka, alebo pre tých, ktorí hľadajú objektívnu a vyváženú analýzu.

Rudy/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.