8. septembra 2024

Ako jedného blázna a hlupákov budú lámať okolnosti cez koleno

Plač pacienta Matoviča - Trpí nedostatkom pozornosti

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


 ORACLE911

Je to len otázka času, že kedy začne Matelkovi znova „kvapkať na karbid“ kvôli tlaku slovenského národného egregoru a vyvedie niečo pre globálne zákulisie t.j. GP neprípustné, čo sa udeje kvôli tomu, že zmenil názov strany z OĽaNO na „Slovensko“. Vtedy ale bude veľmi rýchlo odstavený kvôli papieru na hlavu, volebnému podvodu a nekalým finančným praktikám jeho ženy. Lenže to potrvá nejaký čas a medzitým sa zodpovie aspoň jedna otázka:

Koho v NR SR budú lámať okolnosti?

Začnem pri KDH, ktoré Blaha premenoval na Kresťansko-Dúhové Hnutie (ľudovú tvorbu radšej nespomeniem) za to, že keď viali dúhové vlajky na vládnych budovách tak čušali, keď vysvietili prezidentský palác vo farbách dúhy alebo Ukrajiny, tak mlčali, keď špárali v nosoch Slovákov, tak mlčali, ale keď Blaha vymení obraz „podarenej“ aktivistky z Pezinka za obraz Che Guevaru a vymení vlajku EU za vlajku Slovenska, tak oheň je hneď na streche a idú odvolávať Blahu z pozície podpredsedu NR SR. Ako povedal ohľadom volieb @popolvar67 mali šancu sa prejaviť ako národná strana, ktorá presadzuje tradičné kresťanské hodnoty, ale namiesto toho sa prejavili ako strana protinárodná a protislovenská strana farizejov a to, čo teraz vyviedli a v budúcnosti vyvedú, im Smer-SSD otrieska o hlavu.

Ďalší, ktorý je na mojom zozname je PS, ktoré sa stalo de facto predĺženou rukou korporátnych médií a novinárov v ich zamestnaní. Čo naozaj nie je dobré vysvedčenie pre hociktorého politika, ale keď pridáme to, že členovia PS boli a sú napojení resp. boli členovia rôznych mimovládok, a tak jediná politika, s ktorou prišli do styku je kádrová politika resp. politika ľudských zdrojov. Inými slovami, korporátne médiá budú robiť politiku PS a Šimečka bude len opakovať to, čo médiá pred ním povedali. Čo ale znamená aj to, že neslávny koniec PS, ktorý je politickým projektom istých prevažne zahraničných kruhov, bol a je istý a otázka je len to, že kedy a akým spôsobom skončia.

Tretí na mojom zozname je Hlas-SD, ktorý je bývalé biznis krídlo Smeru, niežeby tam nemali schopné pro-slovenské kádre, ale žiaľ pred voľbami nabrali k sebe škodnú. Čo predurčuje nevábny koniec pre toto zoskupenie a neskoršie splynutie so Smerom.

Posledný na mojom zozname je teraz premenované OĽaNO, ktorého členovia nielen majú podobné eticko-morálne nastavenie ako Matelko (je to krivák, ktorý sa rád šprtá v cudzej špine a pritom sa tvári, že je svätec), ale aj istým spôsobom sa vzdali vlastnej vôle. Skrátka, v istom bode, na určitý signál sa všetci prejavia ako lemingovia z populárnej legendy: zvrhnú sa z politických útesov do mora a skončia v zabudnutí.

Koho ešte budú lámať okolnosti?

Drucker, Dolinková a spol. sú tiež na tomto zozname resp. tie klanové skupiny, ktoré stoja za nimi a ktoré si myslia, že im stále pôjde karta s tým, že ako @jox13 môže potvrdiť to, že oligarchovia sú na chvoste s chápaním celkového obrazu. Chcem tým povedať, že klan za Robertom Kaliňákom pochopil (či už sám, alebo po vysvetlení, je v konečnom dôsledku jedno), že biznis môžu robiť len tak, že z toho má priamy osoh Slovensko a Slováci, a Fico využije vzniknutú situáciu okolo neposlušných oligarchických klanov t.j. s tými, s ktorými neuzavrel dohodu dvojakým spôsobom:

  • Jedna časť bude zlikvidovaná podmienkami finančne a politicky, a použije ich ako odstrašujúci prípad pre druhú skupinu.
  • Tou časťou neposlušných oligarchických klanov, ktorá prežila resp. bojuje o prežitie uzavrie dohodu, ale z pozície sily.

Ide totiž o to, že s časťou klanov Fico uzavrel dohodu: ak ho podporia, tak im umožní robiť biznis tak, aby z toho malo Slovensko a Slováci osoh s tým, že v prípade veľkých problémov štát im zachráni krk (áno pán Fico, vidím do vašej kuchyne, ale to robí aj násobne ťažšia liga „chlapcov“, ako som ja). Dodávam, že Fico uzavrel dohodu s globálnymi klanmi a zahraničné klany zas budú musieť robiť biznis za našich podmienok tak, ako sa to teraz deje v Rusku.

Druhým na rade sú korporátne médiá a novinári v ich zamestnaní, lebo ich bezočivosť a ideologickú zaujatosť nevidí len ten, kto nechce vidieť a najvypuklejším príkladom je nielen ich tvrdenie, že nebude 13. dôchodok (hoci sa to začalo vyplácať už v mesiaci november 2023), ale aj to tvrdenie TV Narkózy, že bonifikácia hypotekárnych úverov nebude, hoci predtým tvrdili, že problémy so splácaním hypoték je výmysel Smeru. To, čo urobili, by neprešlo v iných krajinách, lebo by to nielen neurobil scénarista, ale rovno by to zatrhol z jednoduchého dôvodu: ohrozuje dôveryhodnosť nielen TV, ale celého ich priemyslu. A keby sa to z nejakého dôvodu predsa len udialo, tak by buď konali príslušné orgány a naparili pokutu a vytmavili obrazovku daného média, alebo poškodení by vysúdili celú kopu peňazí a ospravedlnenie od televízie či oboje. Lenže my žijeme na Slovensku, kde vláda resp. vládna strana má dôležitejšie veci na starosti, než súdenie sa s médiami, ktoré aj tak skrachujú.

Do tretice tu je „podarená“ aktivistka z Pezinka spolu s tými, ktorí boli do roztrhania tela spolu s Ukrajinou, sa budú verejne odsudzovať za to, že podporovali akože Zelenského režim a tamojšiu vojnu. A to nielen preto, lebo to prinieslo Ukrajine nesmierne utrpenie, genocídu po rusky a maďarsky či inak hovoriaceho obyvateľstva a hrôzu samotnej vojny, ale aj kvôli deťom, ktoré akože nadácia Jeleny Zelenskej pod hlavičkou pomoci sirotám predala deti pedofilom (článok tu a tu). Ide totiž o to, že na deti sú normálni ľudia hákliví a zmienená aktivistka z Pezinka aj tak má už dosť na rováši.

Koho ešte budú lámať okolnosti cez koleno?

Začnem pri pražských klanoch, ktorí sú českí len podľa priezviska. Ide totiž o to, že síce tak Slovensko, ako aj Česko je naviazané ekonomicky na Nemecko, ale len „Praha“ lezie do zadku Nemecka, ktoré sa bude deliť na základe Železnej opony a Praha bude mať na výber: buď sa primkne k Berlínu v záujme prežiť, alebo k Bavorsku v záujme zarobiť si, riadiac sa heslom „nedělat a vydělať“. To prvé bude znamenať síce koniec Pragocentrizmu, ale zachovajú si akú-takú relevantnosť a to druhé síce zachová na čas Pragocentrizmus, ale bude to tak trhať Českú republiku na Česko a Morava a Sliezsko, ako aj to skončí vyháňaním týchto klanov z Prahy práve Čechmi.

Ďalšími na rade sú práve poľské elity, ktoré sa rozhodujú medzi zachovaním si národného štátu a medzi „návratom k veľkosti“ tým, že zaberú Halič/Galíciu. Toto sa ukázalo (kvôli nemalej podpore globálneho zákulisia t,j, GP) práve vo voľbách do poľského snemu, čo sa prejavilo výsledkom približne 50:50. Tie prvé snahy sa prejavili tým, že sa zvolil akože liberál Tusk, ktorý získal podporu práve na teritóriách, ktoré kedysi patrili práve nemeckému Prusku a predchádzajúca akože konzervatívna vládna koalícia zas získala podporu práve na východných územiach. Inými slovami, elity si buď vyberú rešpektovanie výsledkov Druhej svetovej vojny vrátane Postupimských dohôd, t.j. stanú sa mostom medzi Nemeckom a Ruskom, alebo prestanú tie výsledky rešpektovať a začnú konflikt, ktorý rozdelí Poľsko s tým, že týmto sa v podstate obnoví v modernej forme Hanzová liga práve na západnej časti Poľska, a tá sa pridá k bývalému a obnovenému NDR. Ide totiž o to, že tie mestá boli a budú ekonomickým motorom práve týchto teritórií a vplyv by mali dosť veľký a paradoxne tieto by ich nahnali práve do náručia spolupracujúceho Nemecka a Ruska.

Samozrejme nie sú to jediné štáty a osoby, ktorých by lámali okolnosti cez kolená, ale momentálne oni sú tí najdôležitejší z hľadiska vývoja v krátkodobom a strednodobom horizonte. Ide totiž o to, že niektoré veci sa už odohrali a nevieme o tom, alebo sú istotou, ako napr. rozpad EU, ale otázne je, že akú konkrétnu formu to nadobudne.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.