8. septembra 2024

Dávidko Púchovský, sa rozhodol zanechať svoju kariéru v polícii a venovať sa svojej vášni – šíreniu hoaxov na internete.

Infovojna: Hoaxy a politicky zneužitá polícia

Dávidko Púchovský, sa rozhodol zanechať svoju kariéru v polícii a venovať sa svojej vášni - šíreniu hoaxov na internete.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Máme pre vás exkluzívnu správu! Dávidko Púchovský, známy policajt a aktivista, sa rozhodol opustiť svoju službu a venovať sa plne svojej vášni – boju za práva LGBT komunity. Od 30.11. už nebude nosiť uniformu, ale dúhové šatky a tričká. Jeho cieľom je šíriť hoaxy o tom, ako je Slovensko homofóbne a ako potrebuje zmeniť svoje zákony a tradície. Jeho kolegovia z polície sú z jeho odchodu radi, lebo už nemusia počúvať jeho nezmyselné reči a výmysly. Jeho priatelia z LGBT komunity sú z jeho príchodu nadšení, lebo už majú ďalšieho hrdinu, ktorý im bude pomáhať organizovať dúhové pochody a protesty. Jeho rodina je z jeho rozhodnutia smutná, lebo už stratila nádej, že sa vráti k rozumu a nájde si normálnu prácu a partnerku. Jeho fanúšikovia na sociálnych sieťach sú z jeho kariérnej zmene zmätení, lebo nevedia, či majú veriť jeho starým alebo novým hoaxom.

Je to oficiálne! Dávidko Púchovský, známy ako „poručík“ z polície, sa rozhodol zanechať svoju kariéru v zákone a venovať sa svojej vášni – šíreniu hoaxov na internete. Púchovský, ktorý bol často kritizovaný za svoje nepravdivé a zavádzajúce tvrdenia o koronavíruse, očkovaní, LGBT komunite a iných témach, si podal vlastnú žiadosť o ukončenie služobného pomeru k 30.11.2023. Odvtedy bude môcť slobodne vyjadrovať svoje názory na dúhových pochodoch, kde bude mať možnosť stretnúť sa s ľuďmi, ktorí ho podporujú a obdivujú. Držíme mu palce a tešíme sa na jeho ďalšie „odhalenia“ a „zaujímavosti“.

JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.