27. júla 2024

Včera sme boli svedkami historického momentu. Slniečkári v Prahe pripravili Ficovi veľkolepú uvítaciu akciu. Z celého mesta sa zišli tisíce ľudí….

Slniečkári v Prahe pripravili Ficovi veľkolepú uvítaciu akciu. Z celého mesta sa zišli tisíce ľudí

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Trocha satiry nezaškodí

Včera sme boli svedkami historického momentu, keď sa Fico stretol s českým premiérom v Prahe. Slniečkári mu nezostali dlžní a pripravili mu veľkolepú uvítaciu akciu. Z celého mesta sa zišli tisíce ľudí, ktorí chceli vyjadriť svoju podporu a vďaku za jeho skvelú prácu. Bolo to nádherné vidieť, ako sa námestie zaplnilo farbami, transparentmi a nadšenými pokrikmi. Fico bol dojatý a poďakoval všetkým prítomným za ich vernosť a odhodlanie. Niektorí z nás sa dokonca nedostali na miesto, pretože bol taký veľký záujem o túto udalosť. Museli sme zostať za zamrežovanými oknami, kde sme mali výhľad na celú scénu. Bolo to úžasné!

Ale keď som sa pozrel na transparent, bol som šokovaný. Čo sa to deje v krajine našich bratov? Prečo niektorí ľudia protestujú proti vláde a obviňujú ju z toho, že je v Putinovej riti, keď bol evidentne v Prahe? To je predsa absurdné! Ako si môžu takto ponižovať svoje hlavné mesto a svoju demokraciu?

Nechcem byť zlý, ale musím sa opýtať: sú to vôbec Česi? Alebo sú to agenti Kremľu, ktorí sa snažia rozvrátiť našu spoločnosť? Ako inak si vysvetliť ich nezmyselné požiadavky a lži? Veď vláda robí všetko pre naše dobro, chráni nás pred pandémiou, korupciou a zahraničnými hrozbami. A Putin? Ten je len zlý diktátor, ktorý chce ovládnuť svet a zničiť našu krajinu.

Takže, milí demonštranti, ak toto čítate, prosím, prestaňte robiť hanbu sebe a nám všetkým. Praha je krásne mesto, ale nie je to Putinova riť. A Slovensko je naša vlasť, ale nie je to Putinova kolónia. Buďte rozumní a pokojní. A ak máte nejaké problémy alebo otázky, riešte ich civilizovane a demokraticky. Nie násilne a lživo. Ďakujem za pozornosť.

Rudy/JNS

Včera bol Fico na návšteve Prahy a tak slniečkári zorganizovali protest. Ako je z fotografie vidieť, pre masovú účasť musela v Prahe kolabovať doprava, námestie sa otriasalo v základoch a pre obrovský nápor nebolo niektorým účastníkom vôbec dovolené vyjsť na ulicu, o čom svedčia mreže na oknách. Ale jedno mi nejde do hlavy. Fico bol v Prahe, ale oni píšu, že je v Putinovej riti. To si takto ctení demonštranti vážia svoje hlavné mesto?

Marek kurta



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *