8. septembra 2024

Video-Matúš Šutaj Eštok: HRDINOVIA SÚ BEŽNÍ POLICAJTI, NIE PARTIČKA VYVOLENÝCH APAČOV

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


HRDINOVIA SÚ BEŽNÍ POLICAJTI, NIE PARTIČKA VYVOLENÝCH APAČOV

Opozícia robí z partičky apačov okolo Čurillu hrdinov, nie zákon bude platiť pre každého rovnako. Odmietam robiť z ľudí, ktorí chceli podpáliť vyšetrovateľke auto hrdinov. Ak môže zákon platiť pre “normálnych” policajtov tak bude platiť aj pre týchto apačov.

Matúš Šutaj Eštok – HRDINOVIA SÚ BEŽNÍ POLICAJTI, NIE PARTIČKA VYVOLENÝCH APAČOV

V posledných dňoch sme svedkami toho, ako opoziční politici a médiá glorifikujú skupinu policajtov, ktorí sa postavili proti svojmu nadriadenému, generálnemu prokurátorovi Marošovi Čurillovi. Títo policajti sú označovaní za hrdinov, ktorí bojujú za spravodlivosť a proti korupcii. No je to naozaj tak?

Podľa mňa nie. Títo policajti nie sú hrdinovia, ale partička vyvolených apačov, ktorí si myslia, že sú nad zákonom a že môžu robiť, čo chcú. Títo policajti sa dopustili viacerých priestupkov a trestných činov, ktoré by sa nemali tolerovať. Napríklad, pokúsili sa podpáliť auto vyšetrovateľke, ktorá bola na ich stopách. To je útok na život a zdravie osoby, ktorá len plní svoju prácu. To nie je hrdinstvo, to je zbabelosť a zločin.

Títo policajti tiež porušili svoje povinnosti a zneužili svoje postavenie. Napríklad, odmietli spolupracovať s generálnym prokurátorom a jeho tímom, ktorý mal za úlohu preveriť ich činnosť. To je porušenie služobnej disciplíny a nedodržanie zákona. Títo policajti tiež zneužili svoje právomoci a vykonali neoprávnené zásahy. Napríklad, zadržali a vypočúvali osoby bez dôvodu a bez súhlasu prokuratúry. To je porušenie ľudských práv a slobôd. Títo policajti tiež unikali informácie z tajných vyšetrovaní do médií a opozícii. To je porušenie mlčanlivosti a ohrozenie bezpečnosti štátu.

Takže títo policajti nie sú hrdinovia, ale zločinci. A zločinci nemajú byť oslavovaní, ale potrestaní. Zákon musí platiť pre každého rovnako, bez ohľadu na to, či je to bežný policajt alebo partička vyvolených apačov. Odmietam robiť z ľudí, ktorí chceli podpáliť vyšetrovateľke auto hrdinov. Ak môže zákon platiť pre “normálnych” policajtov tak bude platiť aj pre týchto apačov.

JNS/Matúš Šutaj Eštok FB



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.