12. mája 2024

Video-Roman Michelko: Najsledovanejšie videá v roku 2023

0

Roman Michelko


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Podľa svedkov pral kajúcnik Slobodník špinavé peniaze pre Pavlínu Matovičovú vo výške 11,3 mil. eur.
Počet videní 224 539, počet lajkov , vyše 5200, počet komentárov 515.
Oveľa dôležitejšie však boli výpovede svedkov policajtov Mareka Švarca a Petra Košča, ktoré usvedčovali Matoviča z toho, že už dávno pred vraždou Jána Kuciaka čulo komunikoval so superkajúcnikom Bernardom Slobodníkom, ktorý bol v tom čase šéfom ekonomickej polície v rámci NAKA. Zmysel tohto špinavého obchodu bol jasný: Bernard Slobodník pomôže s vypratím 11,3 milióna eur Matovičovej manželke a vďaka tomu získa beztrestnosť.

Druhé najsledovanejšie video roku 2023.
Justičné peklo, love story Moniky a Pamely, zatknutie Gašpara, 363 pre Kaliňáka a zločiny NAKA.
Počet videní 110 408, počet lajkov vyše 4800, počet komentárov 522.

Love story medzi Monikou a Pamelou. To, že ich Martin Daňo načapal in flagranti, by nebolo podstatné, ak by Tódová pracovala v diskonte ako predavačka. Ale ona je investigatívna žurnalistka. A to je zásadný problém. Známa blogerka Nicole Nevolníková veľmi presne a vecne vyrátala kolosálne konflikty záujmov Pamely Záleskej, ktoré boli koordinovane mediálne pokrývané Monikou Tódovou. Nakoniec treba znova pripomenúť, kto je to Bernard Slobodník, na svedectvách ktorého stoja kauzy, o ktorých píše Tódová a ktoré súdi Záleská. Svedkovia, Slobodníkovi kolegovia, na súde pod prísahou usvedčili Slobodníka z toho, že sa pravidelne stretával s investigatívnymi novinármi, predovšetkým s Monikou Tódovou (krycie meno Mirka z Bratislavy), Marekom Vagovičom či Annamáriou Dömeovou, pričom platil nasledovný „obchod“: ja vám poskytnem utajené informácie z vyšetrujúcich spisov a vy nebudete o mne nič písať. A tak to aj platilo. Takzvaní investigatívni novinári hrubo a masívne porušovali zákon tým, že zverejňovali utajované informácie zo živých spisov a nevšímali si podlé zločiny jedného z najodpudivejších policajných dôstojníkov, dnes v pozícii elitného kajúcnika. V súčasnosti Bernard Slobodník vypovedá o všetkom, čo mu povedia, stretáva sa s ďalšími kajúcnikmi, zosúlaďuje výpovede, aby sedeli, teda robí všetko, čo je prísne zakázané a čo oprávňuje uplatniť kolúznu väzbu, ktorá má práve tomuto zabrániť. Je však veľmi sebavedomý, pretože má garanciu, že nech by spáchal čokoľvek, nikdy preňho nebude požadovaný iný než podmienečný trest. To je skratka absurdný škandál! Ale korporátne médiá to ostentatívne ignorujú.

Tretie najsledovanejšie video roku 2023.
Prezidentkin útok na ústavný systém.
Počet videní 109 621, počet lajkov vyše 6500 počet komentárov vyše 1200.
Náš ústavný systém je parlamentná demokracia, a teda prezident či prezidentka nemá právo zvrátiť výsledky volieb. Pri nominácii Rudolfa Huliaka tak však prezidentka robí. Výhrady voči jeho nominácii nie sú ústavné, ale vecné. Nestotožnila sa s jeho environmentálnym programom a rozhodla sa tak nadužívať svoje kompetencie a verejné oznámila, že ho nemieni do funkcie ministra menovať. Ba dokonca išla tak ďaleko, že vyhlásila, že nevymenuje žiadnu vládu v prípade, ak v nej nebude minister životného prostredia, ktorý jej vyhovuje.

Štvrté najúspešnejšie video roku 2023.
Lipšicov koniec sa blíži.
Počet videní 90 841, počet lajkov 6600 počet komentárov vyše 1100 komentárov.
Verejnosť alebo aspoň tá jej slušnejšia časť, ktorá nechce, aby sme mali spolitizovanú políciu, má záujem, aby zločinci v policajných uniformách skončili svoje skazonosné pôsobenie a ich hlavný patrón Daniel Lipšic odišiel z postu šéfa Úradu špeciálnej prokuratúry, kde, mimochodom, nikdy nemal byť. Ide to pomalšie, než väčšina ľudí očakávala, ale je to preto, že súčasná garnitúra ctí zákon a nejde jej o primitívnu pomstu, akej svedkami sme boli v minulom období. Každopádne v najbližšom období vláda predstaví legislatívne riešenie, ktoré je konformné s európskou legislatívou a zároveň skončí éru hrubo spolitizovanej polície, ktorej nástrojom bola NAKA a politickej prokuratúry pod vedením politika Lipšica.

Piate najsledovanejšie video roku 2023.
Čurillovci končia – to je spravodlivosť, nie pomsta.
89 325 pozretí, 5500 lajkov a 834 komentárov.
To, že trestne stíhaní členovia NAKA zvaní ako čurillovci mohli ďalej pokračovať, je len znakom hrubého a dlhodobého porušovania zákona, ako aj hrubého zneužívania právomoci verejného činiteľa, za ktoré, treba dúfať, ponesie exprezident Policajného zboru aj trestnoprávnu zodpovednosť. A pred literou zákona ich nezachráni ani Úrad na ochranu oznamovateľov protispoločenskej činnosti (ÚOOPČ), ktorý im dal štatút oznamovateľov, čo by im malo zaručiť ochranu pred zamestnávateľom. Ochranu pred porušovaním zákona im však ani tento úrad garantovať nemôže, takže je vysoká pravdepodobnosť, že minister vnútra tento spor vyhrá.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *