20. mája 2024

György Gyimesi sa zastal Rytmusa pred lynčom z médií bývalého hlavného prúdu

0

György Gyimesi sa zastal Rytmusa pred lynčom z médií bývalého hlavného prúdu


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Staré Rímske príslovie hovorí, že čo je dovolené Jupiterovi, nie je dovolené volovi. Presne podľa tohto príslovia sa správajú aj naši nositelia jedinej pravdy v liberálno-progresívnych médiách. Tentokrát je ich terčom Patrik „Rytmus“ Vrbovský, pretože si dovolil zverejniť karikatúru Zelenského s vypúlenými očami, ktorý neustále žiada svet o ďalšie zbrane a peniaze (samozrejme všetko na úkor EÚ).

Nejdem sa zapodievať tým, či Zelenský užíva kokaín (ak by to tak bolo, nebol by som prekvapený), ale zaujal ma iný rozmer tohto statusu. A to, že Rytmusovi vadia nikam nevedúce dodávky zbraní a to obrovské množstvo peňazí, ktoré na mesačnej báze idú z našich vrecák na Ukrajinu. Legitímny postoj, ktorý má v spoločnosti väčšinu a čoraz hlasnejšie sa ozýva aj z iných kútov EÚ.

Zjavne však nesmie, naše liberálno-progresívne, aktivistické médiá začali na Rytmusa hon. Už sa poozývali niektorí režimoví, potulní umelci, s odsúdením sa poponáhľali médiá a čakám ešte na výzvy na bojkot tvorby rapera Rytmusa zo strany DenníkaN. Sloboda, ktorou sa oháňajú pri každej príležitosti znamená len tú ich slobodu. Slobodu šírenia informácií, myšlienok a názorov vzťahujú len na tie ich. Ak máš iný názor, si súci na prevýchovu. A toto sa dnes stalo Rytmusovi. Tlmočil väčšinový názor spoločnosti a úderka sa už postará o jeho prevýchovu.

Spomenul som si na masaker v Charlie Hebdo, – ktorý inak z celej svojej podstaty odmietam – po zverejnení karikatúr proroka Mohammeda. Vtedy podľa liberálno-progresívnych médií išlo z ich strany výlučne o slobodu prejavu. Síce bez rešpektu ku kultúre, náboženstvu, či viere iných, pretože toto k výbave progresívcov jednoducho nepatrí. Aj preto nedokážu vyhrávať voľby a preto sú vo verejnom priestore takí agresívni. Rytmusovi držím palce a odkazujem hlavu hore!


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *