10. mája 2024

Mediálne potkany sa zase vytiahli z kanálov a začínajú dorážať. Mystifikácia Ficovho bytu je pre tieto tvory nevyčerpateľná studnica poloprávd a plnotučných klamstiev.

0

Mediálne potkany sa zase vytiahli z kanálov a začínajú dorážať. Mystifikácia Ficovho bytu je pre tieto tvory nevyčerpateľná studnica poloprávd a plnotučných klamstiev.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Autor textu: medvedar

Už je to tu zas. Mediálne potkany sa zase vytiahli z kanálov a začínajú dorážať. Mystifikácia Ficovho bytu je pre tieto tvory nevyčerpateľná studnica lukratívnych bulvárností, poloprávd a plnotučných klamstiev.

Už zase buntošia, už zase sa z brunátnou tvárou rozhorčujú nad tým, odkiaľže má štvornásobný premiér viacizbový byt o rozlohe 135 m2 /s veľkou terasou/. Je to vraj megaluxusný byt v najprestížnejšej vilovej štvrti pod Slavínom. Vraj ide o byt, ktorého trhová cena za 1 m2 je vyše 6000 eur. Teda vraj ide o byt, ktorý má trhovú cenu 810 000 eur. – Na takýto extrémne drahý byt si vraj Fico nemohol regulárne zarobiť. Odkiaľ na to teda preboha vzal ? Odkiaľ mal peniaze ? – Nuž ako, -iste kradol, zbíjal a vraždil…

Ponechajme hlupákov, čo veria klamstvám agentúry Sita a tým, čo klamstvá reprodukujú na titulke Pravdy ich osudu. Sú to indivíduá s beznádejne poškodeným intelektom alebo absenciou akýchkoľvek morálnych zábran. Tým ostatným čitateľom, ktorí majú zmysel pre pravdu – alebo aspoň pre fair play, priložme na zváženie pár skutočných faktov. Sú od profesionála, ktorý sa nehnuteľnostiam v bratislavskom Starom meste venuje desiatky rokov a celkom slušne a legálne na nich zbohatol. Jeho údaje si možno overiť na portáli „nehnuteľnosti. sk“. Nech sa páči fakty:

  • Byt na Sokolskej ulici nie je pod Slavínom, ale pár desiatok metrov od najfrekventovanejšej bratislavskej ulice – od Pražskej ulici, na ktorú má hlavný výhľad a ktorá ho zásobuje „čerstvým vzduchom“ ; hovoriť o tejto lokalite ako vynikajúcej adrese je humorné.
  • Trhová hodnota bytov v okolí Ficovej nehnuteľnosti nie je vyše 6000 eur/m2 ale „iba“ 4000 eur/m2. Trhová hodnota Ficovho bytu teda nie je vyše 800 tisíc eur ale „iba“ 540 tisíc eur.
  • Tvrdiť že skoro 60 ročný docent práva, právny expert s bohatou a dobre honorovanou prednáškovou a publikačnou činnosťou, pôsobiaci istý čas aj v zahraničnej právnickej organizácii, s takmer 35 ročnou poslaneckou kariérou, štvornásobný premiér – nemá po takmer 40 rokoch dobrých zárobkov našetrený požadovaný pol milióna eur je absurdná nehoráznosť. Najmä ak sa navyše zohľadnia aj peniaze za predaje minulého hnuteľného a nehnuteľného majetku, prostriedky získané dedením, peniaze z nájmov, z bankových vkladov a finančných investícií a pod.

Každý resp. každý druhý majiteľ niektorého z tisícok veľkometrážnych bytov a domov v Bratislave-Starom meste vlastní prostredníctvom bytu, domu či pozemku majetok v trhovej hodnote okolo pol milióna eur. Prečo by R.Fico mal byť výnimkou ?

Morálna narušenosť tzv. investigatívnych novinárov-ficobijcov je strašidelná. Im nejde o pátranie po pravde. Im ide o čosi ako je nájomná vražda. Dostanú od zadávateľa meno v obálke a bez škrupulí, idú po človeku. Salvami mediálnych klamstiev likvidujú svoje „terče“ lebo je to ich práca, ich džob. Ak im v luxusnej rezidenčnej štvrti Bratislavy ponúknete iný terč, pokiaľ za jeho atakovanie nemajú honorár, nechajú ho tak. Nechajú na pokoji napr. vilu bývalého ministra Zajaca, bývalého ministra Kňažka, byty Dzurindu či Mikloša, vilu politika Beblavého, vilu ficobijky-novinárky Todovej, nechajú tak domčeky Borisa Kollára, Jirka Malchárka, Richarda Sulíka. Ba aj nehnuteľnosti pána Matoviča v Trnave si všimnú iba pro forma. Slovom sme pri tom, čomu sa hovorí dvojitý meter-kilometer.

Písať o dvojitých metroch a atakoch na Fica, o jeho majetku či o jeho súkromí už dávno nie je nič nové. Ľudí takéto písačky už ani veľmi nebavia. Tlačové agentúry, špecializujúce sa na lži o smerákoch a špeciálne o Ficovi-to už je jedna veľká nuda. Napriek tomu to niektorí novinári-luhári znovu a znovu robia. Nezabralo ? Nevadí-dáme na háčik ešte väčšiu návnadu, ešte väčšiu lož.

Platí však aj iné pravidlo. Pokiaľ budú na svete mediálne potkany, dovtedy budú na svete aj „psi pravdy“ – duriči potkanov. A tí klamárom zo Sity nikdy nič nedarujú.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *