20. mája 2024

Video-T. Taraba je v šoku, ďakujeme pán Spišiak za úprimnosť, že ste vnímali políciu a jej činnosť rovnako ako v Kolumbii mafia. Rozdiel medzi Vašími „nezákonnými“ praktikami je prakticky nulová.

0

ďakujeme pán Spišiak za úprimnosť, že ste vnímali políciu a jej činnosť rovnako ako v Kolumbii mafia. Rozdiel medzi Vašími "nezákonnými" praktikami je prakticky nulová.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Toto by si mal každý pustiť. Jaroslav Spišiak obhajuje, aby policajti mohli používať nezákonné úkony, aby mohli obvinených mučiť a vyčíta nám, že chceme ako vláda, aby policajti mohli konať len v medziach zákona.
Spišiak z úzadia riadil tri roky políciu. Ak niekto spochybňoval, že vybraná, preferovaná časť polície pod vedením týchto ľudí tu masívne porušovala ľudské práva a zneužívala políciu na nezákonnú činnosť, nech si v kľude vypočuje ideológa týchto procesov.

Áno aj kvôli takýmto ľuďom urobíme poriadky aj s ÚŠP. Toto video by si mali púšťať na tých ich protestoch. Ďakujeme pán Spišiak za úprimnosť, že ste vnímali políciu a jej činnosť rovnako ako v Kolumbii mafia. Rozdiel medzi Vašími „nezákonnými“ praktikami je prakticky nulová.

T. Taraba FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *