7. júla 2024

Zoroslav Kollár v novom videu odhalil, ako fungujú trollie farmy, ktoré sa snažia ovplyvniť voľby prezidenta

Zoroslav Kollár: Pozdrav Igorovi Matovičovi č.1

Zdielajte

Zoroslav Kollár v novom videu odhalil, ako fungujú trollie farmy, ktoré sa snažia ovplyvniť voľby prezidenta v prospech Ivana Korčoka. Podľa Kollára sú tieto farmy financované z nelegálnych zdrojov a majú za úlohu šíriť dezinformácie a klamstvá o Korčokových protikandidátoch.

Kollár tiež vyvracal tvrdenie Ústavu pamäti národa (ÚPN), ktoré sa postavilo na stranu Korčoka a poprelo jeho spoluprácu so Štátnou bezpečnosťou (ŠtB). Kollár ukázal, že ÚPN nemá k dispozícii žiadne dokumenty, ktoré by potvrdzovali jeho nevinu, a že sa dopustil porušenia zákona, keď sa ako štátna inštitúcia angažoval v politickej kampani. Na záver videa sa Kollár zameral na riaditeľa ÚPN Jerguša Sivoša, ktorý je nominantom strany OĽaNO a ktorý podľa Kollára tiež porušuje zákon, keď sa nezákonne mieša do volieb prezidenta Ústavného súdu.

Zoroslav Kollár/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading