20. mája 2024

Koľko mŕtvych nám prejde? Sedem, odpovedal Čurilla.

0

Koľko mŕtvych nám prejde? Sedem, odpovedal Čurilla.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Koľko mŕtvych nám prejde? Spýtal sa raz jeden z velebených policajtov. Sedem, odpovedal Čurilla.

To nežartujem. To je preukázateľný fakt. Táto konverzácia sa naozaj udiala.

Vo filme Spotlight je scéna, kde dospelý muž hovorí tomu druhému: Stretol som nášho priateľa z detstva. Má rodinu. Manželku. Dieťa. Všetko v poriadku.

Chvíľu som s ním hovoril o sexuálnom násilí, ktoré sa dialo v našej škole za mladi (zo strany personálu) a rozplakal sa a zložil sa uprostred reštaurácie. Je len náhoda, že sme to neboli Ty alebo ja.

Nemám povolenie hovoriť detaily, takže ich nebudem popisovať, ale v našich väzniciach sa NAOZAJ dialo sexuálne mučenie minimálne jedného z väzňov a to opakovane. A keď som si išla vypýtať súhlas na zverejnenie, stalo sa čosi podobné ako vo filme Spotlight. Odvtedy na tú scénu myslím. Guantanamo nemá ďaleko od toho, čoho tu boli zložky schopné posledné tri roky.

Po voľbách vydali 140 príbehov porušovania práv občanov zo strany OČTK a čo ste urobili Vy? Smiali ste sa, lebo Vám povedali, že je to „klamúca príručka“.

Lenže nie je.

Naozaj viacerí NEVINNÍ stratili zdravie.

Advokát Ribár bol obvinený, lebo si vymysleli, že nebol advokátom človeka, ktorého advokátom NAOZAJ BOL a hrozilo mu DOŽIVOTIE.

V cele stratil oba bedrové kĺby a z dlhodobého stresu sa u neho vyvinulo ochorenie, pri ktorom hrozí oslepnutie.

Generála Lučanského obvinili len na základe jediného svedectva bez dôkazov. Druhý svedok len zreprodukoval, čo mu údajne povedal prvý svedok.

Na súde o ňom klamali, že má dom v USA (nie, nemal v tom čase dom v USA) a šiel rovno do väzby, kam mu neposielali listy od rodiny, ale za to mu podľa väzenských záznamov prišli ŠTYRI listy a pohľadnica od čurillovcov, ktoré sa po jeho smrti na cele samozrejme nenašli.

Viete, čo v tom čase písali čurillovci do väzby Gašparovi? Že sa má obesiť. Na vianoce. Keď mu zadržiavali poštu od rodiny. Myslíte, že Lučanskému písali niečo iné?

Takže Vy ste možno ztraumatizovaní z toho, že špeciálna prokuratúra má zaniknúť, ale nevnímate, že sú tu už tisícky ztraumatizovaných ľudí, ktorým sa diali strašné veci ich blízkym.

Máme rodiny, kde po zatknutí nevinných, umreli na infarkt starí rodičia.

Včera som sa dozvedela z médií o rodine, kde pri zatýkaní nevinného došlo k zraneniu jeho otca a zranenie viedlo až k jeho smrti.

My nehovoríme o fazuľkách.

Naše traumy sú reálne a desivé a Vy pod ne dávate smajlíky, lebo jednoducho neveríte.

Verte nám. Vy ste v bezpečí. Vy neumierate.

Umierajú ľudia na našej strane barikády. A na našu stranu barikády sa môžete dostať veľmi rýchlo. Stačí, aby si o Vás alebo o Vašom blízkom niekto niečo vymyslel alebo aby ste chceli vypovedať o nesprávnych ľuďoch. Tak som sa tu ocitla ja, priatelia.

Tak, prosím, nájdite v sebe ľudskosť, a začnite sa zaujímať o druhú stranu… lebo zmier v spoločnosti nenastane, ak budete pozostalých presviedčať, že sa im nič nestalo. Tak to nefunguje.

Zmier nastane, keď uznáte, že sa tu stalo omnoho viac ako „chybičky“ a pomôžete nám SPOLOČNE dosiahnuť spravodlivosť.

Veď o tú nám, slušným ľuďom na oboch stranách barikády, predsa ide.

Autor: Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *