28. apríla 2024

PREČO NIE BOMBIC A TÓDOVÁ ÁNO?!

0

Novinári ako Tódová nemajú čo stratiť, úctu a rešpekt stratili dávno


👉Napriek ustavičnej cenzúre na FB, sa snažíme byť s Vami v kontakte. Sledujte nás na telegrame👈


PREČO NIE BOMBIC A TÓDOVÁ ÁNO?!

Šerblíky už niekoľko dní zúria, že politici vládnej koalície diskutujú s Danielom Bombicom. Vraj je pán Bombic extrémista a s extrémistami sa nediskutuje a tak. Opozícia chce dokonca odvolávať ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka, pretože bol v jednej relácii s Danielom Bombicom. A smetisko dnes zase rumázga, že s ním pôjde do relácie poslanec Tibor Gašpar.

Tak sa nad tým všetkým zamyslime.

Po preštudovaní profilu Daniela Bombica na Facebooku a analýze viacerých jeho vyjadrení som dospel k dvom podstatným poznatkom.

Po prvé, pán Bombic sa prezentuje názormi, ktoré by sa dali zaradiť do kategórie okraja pravej časti spektra. Na môj vkus sú niektoré aj extrémom, ale nie som si istý, či by ich bolo možné takto charakterizovať aj z pohľadu Trestného zákona. Na to sú tu napokon iní.

Po druhé, pán Bombic nie je podľa mojej mienky ani veľmi bystrý, ani hĺbavý a už vôbec sa nenamáha spoločenské problémy, o ktorých diskutuje, študovať hĺbkovo a dôkladne. Dokonca sa mi niekedy zdá, že až trepe.

Teraz zoberme ako referenčný rámec tri veličiny progresívnych škrabákov.

Prvá veličina: manželka Pamely Záleskej alias Mirka z Bratislavy alias Monika Tódová, rodená Žemlová.

Veličina druhá: slovenská baba Vanga alias Marek Vagovič.

Tretia: ZKH alias Zuzana Hanzelová-Kovačičová.

Celé kŕdle a húfy opozičných politikov sa zúčastňujú relácií, rozhovorov, besied a iných formátov so všetkými troma spomínanými esami slovenskej mediálnej stoky.

Tódová nad akúkoľvek rozumnú pochybnosť vandruje na extrémnom okraji progresívneho spektra a spolu s Miškovým ockom dokonca šíria extrémne názory namierené proti slovenskému národu. Tódová je navyše dôvodne podozrivá z toho, že bola konfidentkou organizovanej skupiny v štruktúrach orgánov činných v trestnom konaní, ktorá manipulovala s trestnými konaniami. Vymenoval by som toho aj viacej, ale načo nosiť drevo do lesa.

Vagovič je jedným z najproduktívnejších šíriteľov sprisahaneckých teórií v slovenskom mediálnom priestore. Hojné množstvo dôkazov je možné nájsť v jeho komentároch a propagandistických brožúrkach, honosne vydávaných za knihy. Okrem toho je hovorcom Matovičovho Himmlera Lipšica, ktorý očividne kryl a podporoval skupinu čuríll, dôvodne podozrivých zo zneužívania trestného konania na politické účely.

Hanzelová je taká sprostá, že to ani nie je potrebné dokazovať. Preto len v krátkosti odkazujem na jej rozhovory aj písomnú produkciu, to je naozaj materiál pre intelektuálnych gurmánov.

Z hľadiska úrovne, extrémnosti a dôveryhodnosti nevidím medzi Bombicom na jednej strane a Tódovou, Vagovičom a Hanzelovou na strane druhej žiaden rozdiel. Úroveň je porovnateľne nízka, líšia sa len z hľadiska obsahu extrému. Preto ani nevidím dôvod na vzrušenie, keď časť politikov diskutuje s pánom Bombicom a to najmä preto, lebo iná skupina politikov zase veľmi ochotne konverzuje s paniami Tódovou a Hanzelovou a pánkom Vagovičom.

Čo je to za pokrytectvo vyčítať napríklad Matúšovi Šutajovi Eštokovi, že diskutuje s Bombicom, keď prezidentka Zuzana Čaputová nemá problém poskytovať rozhovory Tódovej?

Ďateľ FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *