3. mája 2024

Stanovisko strany Hlas SD: Predvolebné Korčokove špinavosti

0

Stanovisko strany Hlas SD: Predvolebné Korčokove špinavosti


👉Napriek ustavičnej cenzúre na FB, sa snažíme byť s Vami v kontakte. Sledujte nás na telegrame👈


Stanovisko strany Hlas SD:
Dôrazne odmietame zavádzajúce výroky Ivana Korčoka, v ktorých spája údajné útoky na svoje stránky s kampaňou Petra Pellegriniho. Rovnakou logikou by sme mohli tvrdiť, že samotný Ivan Korčok stojí za celou nechutnou antikampaňou, ktorú voči Petrovi Pellegrinimu vedú Korčokovi podporovatelia vrátane Igora Matoviča. 

Svojím arogantným vystupovaním a neustálym rozdeľovaním spoločnosti sa Ivan Korčok sám dávno diskvalifikoval na pozíciu prezidenta, ktorý má zastupovať všetkých ľudí na Slovensku. Tomuto obrazu netreba pomáhať žiadnou antikampaňou – dokonale to zvládnu jeho politickí podporovatelia Šimečka, Sulík, Heger, Matovič, Naď, Budaj, Šeliga či Dzurinda, ktorí zdevastovali Slovensko a celé roky rozdeľujú národ na „dobrých a zlých“, „slušných a neslušných“, „demokratických a nedemokratických“. Presne toto čaká Slovensko ďalších päť rokov po prípadnom zvolení Ivana Korčoka. 

Na margo údajných hackerských útokov len pripomíname, že Progresívne Slovensko, ktoré celé mesiace organizovalo protivládne mítingy na podporu Ivana Korčoka, prišlo niekoľko dní pred poslednými parlamentnými voľbami s rovnako bombastickou správou, že jeho web napadli hackeri. Nikdy sme sa nedozvedeli, ako to bolo v skutočnosti, pretože to progresívcom v kampani zjavne nepomohlo, a tak celý „útok“ išiel po voľbách do stratena. Rovnaký scenár dnes skúša pán Korčok a rovnaký bude aj výsledok.


👉Napriek ustavičnej cenzúre na FB, sa snažíme byť s Vami v kontakte. Sledujte nás na telegrame👈


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *