20. mája 2024

Vy, ktorí nedeľné diskusie nesledujete gratulujem! Sú zbytočné

0

O 5 minút 12: Blaha vs. Hajko | 14.4.2024


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


NEDEĽNÍK Z POLITICKÝCH DISKUSIÍ 11/24

Vo všetkých médiách opoziční hostia majú spoločné to, že vôbec nepočúvajú argumenty partnera v diskusii. Dostanú manuál a podľa toho idú svoje, bez ohľadu na to, čo v diskusii zaznieva. A moderátori vo všetkých médiách majú tiež spoločné okrem svojho premotivovaného progresivistického aktivizmu aj to, že na pexese, ich je po každej diskusii viac

“Kazíme nedeľný obed,” povedal takmer v každej vete poslanec Jozef Hajko z KDH v diskusii s moderátorkou Martou Jančkárovou proti podpredsedovi NR SR Ľubošovi Blahovi zo Smeru-SSD. Moderátor Richard Dírer s poslancom Martinom Dubécim z PS spoločne útočili na ministra Tomáša Tarabu a nedeľu uzatvorila prázdna stolička ministra Erika Tomáša, ktorá si vypočula názory predsedu KDH Milana Majerského a moderátora Michala Kovačiča.

DVAJA NA JEDNÉHO, INAK TO NEJDE!

Taraba a Blaha majú jednu spoločnú vlastnosť, ktorou sú, nečakane, argumenty, na ktoré Dubéci a Hajko nedokážu reagovať. V snahe o “vyváženú diskusiu”, teda zasahujú moderátori. Nemal v diskusii vyvažovať údajne nezmysly politický oponent? Prečo sa moderátori hrajú na politikov?

Najdôležitejšou informáciou z politických diskusií je zhoda Tarabu a Blahu na tom, že možné výmeny ministerských postov sú klamstvom a aktuálnou je rokovanie o poste predsedu Národnej rady, o ktorý má primárny záujem Andrej Danko, a teda napriek snahe opozície koaličná kríza nehrozí.

Problém celej opozície je vytvorenie si vlastnej reality v politickom živote na Slovensku, čoho dôkazom je Dubéciho tvrdenie o dočasnom obsadzovaní kľúčových pozícií. Dubéci si myslí, že Národná rada bude momentálne nefunkčná, keďže nemá svojho predsedu, ale čítal vôbec Ústavu? Predsedu Národnej rady zastupuje podpredseda v rozsahu, aký mu určí predseda! De facto je momentálne predsedom parlamentu Peter Žiga, áno, nevolili ho poslanci, ale Národná je plne funkčná.

Snaha Dírera a Dubéciho vytvoriť tlak na Tarabu bola neúspešná, a tak pokračovala snaha rozbiť vzťahy v koalícii na RTVS, kde najmä Jančkárová, keďže Hajko si nenechal pokaziť nedeľu, driemal a sníval o obede, útočila na Blahu, ktorý síce mal objektívne viac času, ale nedokončil jednu myšlienku bez toho, aby Jančkárová neotvorila novú tému, na ktorú musel reagovať. Hajko mal peknú nedeľu a Jančkárová si snáď vybojovala miesto v niektorej opozičnej strane, lebo na mieste moderátorky RTVS presluhuje už vyše pol roka!

Rozhovor Majerského a Kovačiča s prázdnou stoličkou ukázal aká mala byť úloha Tomáša v tejto diskusii. Tomáš mal byť ďalším fackovacím panákom dvoch opozičníkov. “Ako chce vláda riešiť hrozbu ohrozenia eurofondov? Koho sa dotkne 30%-tné prepúšťanie v štátnej správe? Čo hovorí koalícia na to, že nehoda A. Danka je definitívne priestupok? Ako často používal P. Pellegrini súkromné lietadlo P. Náhlika? Ako vláda docieli sľub o lacnejších potravinách?” – Tieto otázky zaujímali Kovačiča a dalo by sa na ne odpovedať veľmi jednoducho – Dozviete sa na našich tlačových konferenciách. Prečo sa Kovačič v družnej debate nespýtal Majerského na jeho majetok?

Všetkým, ktorí diskusie nesledujú gratulujem! Nič sa z nich nedozviete a máte určite krajšiu nedeľu ako Hajko, ktorý si síce zdriemol, ale pred kamerami a pri mimoriadne agresívnej Jančkárovej…

O 5 minút 12: Blaha vs. Hajko | 14.4.2024

Už niet divu, že títo premotivovaní akože novinári závidia už preslávenej „londýnskej pivnici“ a celej „alternatíve“, že má viac informácií ako dokážu oni získať za tri hodiny nedeľných diskusií, ktoré ak zrušia nebudú okrem nich nikomu chýbať.

Roman Martiška


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *