10. mája 2024

Čaputová a spol. Prijmete USA republikánsky návrh zákona ?

0

Radosť Šimečky st. a Vášáryovej, z peňazí určených na zabíjanie/ilustrácia JNS


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za štyri (4!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 2 000 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu!

Naozaj niečo „úžasné“!

Táto, podľa mňa čisto vojnovo-štváčska iniciatíva, má rýdzo vojnový názov – „Munícia pre Ukrajinu“ –

Málokedy sa stáva, žeby návrhy zákonov, ktoré sa navrhujú v USA kongrese (tento krát v dolnej komore), by mohli byť v našom Parlamente nie len navrhnuté, ale aj bezpodmienečne prijaté!

A dnes je potrebné o takomto návrhu zákona, ktorý je na ceste do USA Kongresu, širokú slovenskú verejnosť poinformovať lebo „slovenské“ média hlavnej mediálnej dezinfoscény (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N…), o tom „demokraticky“, „pluralitne“ mlčia!

Najskôr však k Čaputovej, ktorá sa samozrejme nemohla neozvať, keďže ona je „zástankyňou mieru“ a teda zbierku financií na „mierové“ riešenie konfliktu na Ukrajine takto „chrabro“ okomentovala – „Podporujem túto iniciatívu, pretože je to správna vec. Naše príspevky do tejto iniciatívy sú vyjadrením solidarity a pomoci obetiam nevyprovokovanej agresie,“

Opäť „super“ Čaputová – tlieskam Vám, „výborne“!

Škoda len, že nám Čaputová neprezradila, koľkože ona osobne vložila zo svojich „tvrdo“ zarobených eur, z našich daní, na toto ďalšie zabíjanie na Ukrajine!

Takže takto sa tu v Európe poniektorí vojnovo-štváčski jedinci hrajú na gerojov, že ženú Ukrajincov na istú smrť!

Avšak v USA kongrese je jedna republikánska kongresmanka, ktorá navrhuje v USA senáte zákon, ktorý by pomohol aj tým naším „spoluobčiankam a spoluobčanom“, ako si ich nazýva Čaputová, aby na Ukrajinu nie len investovali financie z vlastného vrecka, ale aby do víťazstva Ukrajiny investovali oveľa, oveľa viac!

To najcennejšie čo majú!

Takže k veci, USA republikánska kongresmanka Marjorie Taylor Greene urobila v USA Kongrese takúto vynikajúcu vec, keď k zákonu o poskytnutí ďalšieho USA „mierového“ príspevku pre vyzbrojenie Ukrajiny vo výške 61 miliárd US dolárov, navrhla pozmeňujúci návrh – „…, že každý kongresman, ktorý pre tento zákon zdvihne ruku, musí povinne narukovať do ukrajinskej armády.“

Nuž s tým sa nedá nič iné, len plne súhlasiť!

Ak chcete, aby Ukrajina nad RF zvíťazila, tak jej neposielajte len peniaze resp. zbrane/muníciu, ktoré/ktorú za tieto peniaze nakúpite, ale choďte tam a s tými zbraňami/muníciou proti Vami nenávidenému Rusku aj bojujte!

Naozaj, koľkí a akou sumou by prispeli na túto zbierku na vyzbrojovanie Ukrajiny, ak by im zo zákona vyplývala povinnosť, aj na ukrajinský front narukovať a to do prvej bojovej línie?!

Skúsim odhadnúť – ani jeden z nich, ani jeden ich cent!

A ešte jedna poznámka k návrhu republikánskej kongresmanke, podľa môjho názoru, v tomto veľmi rozumnej.

Vy všetci, čo tak vehementne podporujete a aj ste prispeli peniazmi na muníciu pre Ukrajinu, si uvedomte, že Zelenskyj nepotrebuje len muníciu, ale hlavne potrebuje živú silu – 22.2.2024 – „Chýba munícia aj ľudia. Ukrajinskí vojaci čelia pochmúrnej realite

https://svet.sme.sk/c/23285858/ukrajina-vojna-rusko-dnes-municia-stav.html

Takže si uvedomte, že len munícia im nepomôže! Sa konečne spamätajte a nežeňte ďalších a ďalších Ukrajincov na istú smrť! Toto šialenstvo je potrebné zastaviť! A zastaviť ho môžu hlavne všetky média sveta! Lebo sila médií je obrovská!

Dnes by každý deň, 24 hodín denne, mali byť na titulkách všetkých médií sveta prezentované takéto výzvy, napr. – „Washington, Moskva, Brusel, Kyjev, už nebojujte, ale rokujte!“ a ešte dodávam – „Ľudské životy ochraňujte!“

Autor: ferro/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *