11. mája 2024

Kamenský, ohnivý rozhovor s podpredsedom NR SR p. BLAHOM

0

Kamenský, ohnivý rozhovor s podpredsedom NR SR p. BLAHOM


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Video- Blaha – Kamenský je relácia, ktoré sa vysielala na Západoslovenskej televízii. V nej sa stretli Ľuboš Blaha a Miroslav Kamenský, dvaja osobnosti so zaujímavými názormi a postojmi.

ohnivý rozhovor s podpredsedom NR SR p. BLAHOM

Prečo SMER po voľbách otočil,
prečo utečenci z Ukrajiny ako 4 členná rodina
dostanú viac peňazí ako Slováci.
Progresívci a šialení liberáli sú spoločný nepriateľ vo voľbách do EP 8. júna 2024

Ficova vláda schválila v decembri 2023 príspevok
na ubytovanie Ukrajincom
do výšky 1790 EUR mesačne

Príspevok sa poskytuje za ubytovanie odídenca
poskytnuté najdlhšie do 31. marca 2024

Ak sa ubytovanie poskytuje
– v jednej miestnosti tak štát preplatí ubytovanie až do výšky 710 EUR
– ak žijú osoby v dvoch izbách, tak do výšky 1080 EUR za mesiac
– ak ide o 3 miestnosti, tak dostanú vyplatené 1430 EUR
– 4 a viac miestností – maximálna suma na mesiac je 1790 EUR.

Pre Slovákov nie je, tí sa musia zadĺžovať, pre cudzincov máme. Ako to je možné, že štát si dovoli preplácať takéto obrovské sumy. Pritom nikto nekontroluje, či dané osoby nezarabájú na Ukrajine, aké majú nehnuteľnosti, majetok, hotovosť.

Na Slovensku sa vyskytli prípady, že Ukrajinci dostali peniaze na ubytovanie, to ubytovanie prenajímajú, z čoho im idú ďalšie peniaze a žijú na Ukrajine, kde aj pracujú a poberajú benefity.

Príspevok dostávajú v hotovosti, alebo na účet. Kde skutočne skončia peniaze a koľko reálne zaplatia za ubytovanie je vo väčšine prípadov tiež otázne. Potom ich vidíte na luxusných autách, v supermarketoch robia nákupy za stovky EUR, alkohol a iné.

Je aj veľa prípadov, že Ukrajinci pracovali u viacerých slovenských firiem (možno ich budeme neskôr menovať) a po útoku Ruska sa registrovali ako utečenci. Aj napriek tomu, že predtým tu roky pracovali.

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2022/218/20231208

JUDr. Kamenský

Voľby do Európskeho parlamentu sú dôležitým momentom pre občanov Slovenska, keďže majú možnosť ovplyvniť, kto bude zastupovať ich záujmy na európskej úrovni. V roku 2024 sa na Slovensku objavili mnohé známe mená, ktoré sa uchádzajú o miesto europoslanca, vrátane Ľuboša Blahu a Kamenského. Tieto voľby sú výnimočné nielen preto, že občania môžu krúžkovať najviac dvoch kandidátov z jednej kandidátnej listiny, ale aj preto, že výsledky týchto volieb môžu mať významný dopad na budúce smerovanie Slovenska v Európskej únii. Kandidátnu listinu na voľby do Európskeho parlamentu podalo 23 strán a jedna koalícia, čo ukazuje na široké politické spektrum a rôznorodosť názorov, ktoré sa snažia o zastúpenie v Európskom parlamente.

Voliči majú možnosť vybrať si z 308 kandidátov, čo je dôkazom demokratického procesu a angažovanosti občanov v politickom dianí. Každý kandidát prichádza s vlastnou víziou a programom, ktorý chce presadzovať na európskej úrovni, a je na voličoch, aby rozhodli, ktoré z týchto vízií najlepšie reprezentujú ich predstavy o budúcnosti Slovenska v Európe. Voľby do Európskeho parlamentu sú tiež príležitosťou pre občanov, aby sa aktívne zapojili do rozhodovacieho procesu a ovplyvnili, akým smerom sa bude uberať európska politika v nasledujúcich rokoch.

Západoslovenská TV

Je dôležité, aby sa každý volič zoznámil s kandidátmi a ich programami, pretože každý hlas môže rozhodnúť o tom, kto bude Slovensko zastupovať v Európskom parlamente. Informovanosť a aktívna účasť na voľbách sú kľúčové pre udržanie silnej a zdravej demokracie. Výsledky eurovolieb 2024 budú mať dlhodobý vplyv nielen na Slovensko, ale aj na celú Európsku úniu, preto je dôležité, aby každý volič pristupoval k voľbám zodpovedne a s plným vedomím dôležitosti svojho hlasu.

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *