12. mája 2024

Včerajšie progresívne orgie a šírenie nenávisti v RTVS. DO KEDY!

0

Kedy RTVS prestane byť šíriteľom progresivizmu a militarizmu ?


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Včera to na RTVS bola zase jedna veľká proti-vládna provokácia. Na provokácie sa nemá odpovedať-najlepšie je ich ignorovať. Preto len stručne.

Slniečkárska televízia RTVS včera prezentovala svoj pohľad na Slovensko. Oznámila nám, že na Slovensku je zlé všetko, čo súvisí s demokraticky zvolenou vládou a demokraticky zvoleným prezidentom. Dobré je iba to, čo je proti Smeru, proti Hlasu a hlavne proti Šimkovičovej a SNS. To, čo vytvorili slniečkári a v čom je vždy povinne zakomponované politické posolstvo proti Ficovej vláde.

Včerajšie podujatie vyvrcholilo, keď aktuálne najväčší slniečkársky /samozrejme inak orientovaný/ režisér Bebjak sťa martýr pred upálením na hranici vyhlásil, že protestuje proti vláde R.Fica, šíriacou nenávisť a strach. – Ak to Fico a spol. robia, potom to robia veľmi nedokonalo, lebo Bebjak bez strachu a slobodne dokončil svoju protivládnu proklamáciu. Hoci išlo o akciu zaplatenú štátom a vysielanú televíziou platenou štátom, -nikto Bebjakovi nevypol mikrofón, nikto nezhasol svetlá, nikto ho neodvliekol z javiska do policajnej mučiarne, nikto ho neuvrhol do dlhodobej kolúznej vyšetrovacej väzby /ako by to robila vláda, po ktorej sa Bebjakovi tak cnie/. Bebjak a spolu s ním aj ďalší slniečkári si pokojne recitovali svoje politické táraninky, -ktoré kvôli alibi tu a tam preložili zmienkami o umení. Slovom, včerajšia akcia slniečkárov bola v ničím a nikým nenarušenej sieti. Bola v pohode, tak ako v pohode bývajú ďalšie orgie liberalácneho progresivizmu na letnej Pohode v Trenčíne.

Nič proti tomu, aby sa zhruba 32% občanov SR vyšlo v ústrety. Nič proti tomu, aby si uzurpovala pre seba celý jeden večer na verejnoprávnej RTVS. Nič proti. Veď aj tých 32% občanov si cez dane platí RTVS a má nárok na to, aby za peniaze čosi dostala. Nič proti. – Vlastne predsa len čosi. Čo ? Nuž iba malá OTÁZKA. – Pán Machaj, teraz nám len povedzte, či aj my – tá naša najväčšia časť národa, ktorá si zvolila súčasnú vládu a podporuje ju -či aj táto pro-národná a ľavicovo cítiaca veľká časť národa dostane svoj vysielací priestor. Či aj my dostaneme jeden večer, kde v priamom prenose budeme môcť obdivovať našu predstavu o umení, o kultúre, o všeľudských hodnotách ? Či aj my budeme mať nárok na duchovný zážitok podľa našich estettických a mravných predstáv ?

Pán Machaj, dovolíte aj nám aspoň pár minút ? Ak áno, kedy to bude ? Kedy bude na RTVS v priamom prenose čosi ako „Slovensko v umeleckej sieti ?“ Pán Machaj, vy slniečkári ste už včera svoje dostali. Kedy nám láskavo umožníte, aby sme sa aj my zabavili ? Kedy si budeme môcť zapnúť televízor bez rizika, že niekto pod rúškom umenia bude nadávať na nami zvolenú vládu ? Kedy nás aspoň nachvíľu nebudú „umelci“ zosmiešňovať, kedy nás na obrazovke nikto nebude na diaľku nenávidieť ? Kedy to bude ? Pán Machaj, kedy RTVS vyváži inou reláciou tú včerajšiu, v ktorej ste nás vy slniečkári iba vysmievali, osočovali, zastrašovali a šírili voči nám nenávisť ? Pán Machaj, kedy a čím VYVÁŽITE včerajšie progresívne orgie ?

– Pán Machaj -úprimne, že to bude až na svätého Dindi ? Že to bude až potom, čo vás v súlade so zákonom a volebným programom, ktorý získal u národa najväčšiu podporu, nahradíme niečím a niekým iným ? Niečím a niekým, kto bude vedieť, že verejnoprávnosť to je NADSTRANÍCKOSŤ, to je VYVAŽOVANIE, to je PLURALITA.

Autor: medvedar


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *