13. mája 2024

Video – Juraj Stubniak – Prekáračky s Juditou Laššákovou

0

Juraj Stubniak - Prekáračky s Juditou Laššákovou


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Všetkým, ktorí volajú po spolupráci subjektov vlastenecky cítiacich, ponúkam rozhovor s „konkurenciou“ v eurovoľbách. Hlavným posolstvom tohto rozhovoru nech je komunikácia a vzájomná podpora medzi národno a dobro konajúcimi prúdmi v politike.

Politický diskurz a spolupráca medzi rôznymi subjektmi, ktoré zdieľajú vlastenecké cítenie, sú kľúčové pre rozvoj demokracie a pluralizmu. Rozhovory s „konkurenciou“ počas eurovolieb môžu posilniť vzájomnú komunikáciu a podporu medzi týmito prúdmi, čo môže viesť k lepšiemu porozumeniu a efektívnejšej spolupráci.

Tento prístup môže pomôcť preklenúť rozdiely a nájsť spoločnú pôdu v otázkach, ktoré sú dôležité pre národ a jeho občanov. Zdôrazňuje to dôležitosť dialógu a otvorenosti v politike, kde rôzne názory a perspektívy môžu byť vzájomne obohacujúce. V konečnom dôsledku, takýto rozhovor môže prispieť k vytvoreniu silnejšej a viac zjednotenej politického spektra, ktoré bude slúžiť záujmom celého národa.

Juraj Stubniak


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *