16. mája 2024

M. Heredoš: Kto stojí za STRANOU ZDRAVÝ ROZUM?

0

M. Heredoš-VEREJNÁ OTÁZKA NA JÁNA BARÁNEKA, PREDSEDU STRANY ZDRAVÝ ROZUM


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


VEREJNÁ OTÁZKA NA JÁNA BARÁNEKA, PREDSEDU STRANY ZDRAVÝ ROZUM

Keďže prebieha volebná kampaň a občania by mali byť transparentne informovaní v dostatočnom časovom predstihu o zákulisí a o tom, ako veci prebiehajú; preto by som majiteľa agentúry POLIS rád vyzval k informovaniu.

Vážený pán Baránek,

rád by som Vás v mene občanov a voličov vyzval, aby ste transparentne a uveriteľne povedali, ako ste prišli k strane ZDRAVÝ ROZUM.

Ako bolo verejne známe, zbierať podpisy pod registráciu tejto strany ste začali pred dlhším časom. Občan by mal vedieť, že sa Vám nepodarilo získať podpisy behom skoro dvoch rokov na registráciu strany a nemali ste 10 000+ podpisov od občanov.

Na jeseň 2023 sa viacero ľudí zaujímalo o defakto mŕtvu stranu 7 STATOČNÝCH, ktorú vlastnil – figuroval tam ako štatutár – istý pán Béreš.

Chcem, aby občania vedeli, že strana bola nastavená na jeseň 2023 „na predaj“ a cena 30 000 eur plus prevzatie záväzkov bola pre právnika, ktorý ju zastupoval zmietnutá zo stola s výsmechom v duchu odpovede, že „za také peniaze sa strana nepredáva“ a ten kto to ponúka, si môže sám zbierať podpisy a ani nemá isté, či mu niekto na MV SR stranu zaregistruje“.

Chcem sa preto verejne opýtať pána Baráneka, kto mu dal sumu 30 – 50 000 eur na prevzatie strany, ktorú premenoval na ZDRAVÝ ROZUM.

Pán Baránek svoju stranu (podpisy) nebol schopný dozbierať, nemá podporu ani 10 000 občanov Slovenskej republiky (to je 0.3%) a napriek tomu sa dňa 8. februára 2024 stal štatutárom strany 7 STATOČNÝCH, ktorá bola obratom premenovaná na stranu ZDRAVÝ ROZUM.

Priatelia,

po prvé 1] ten kto má zdravý rozum dnes si musí klásť otázku, aký motív viedol pána Baráneka ku kúpe strany a odkiaľ na ňu mal peniaze – a prečo ide do eurovolieb, keď sa v týchto voľbách nejedná ani o úspech 3%, ktorý by zaručoval 2 000 000 eur zo štátneho rozpočtu. Jedná sa o vyhodené peniaze do vetra, ktoré nemáte šancu v dnešnej dobe vyhodiť z vlastného vrecka.

Po druhé 2] chcem sa verejne opýtať, čo ho motivuje rozbíjať národný hlas, ktorý sa do mimoriadne dôležitých eurovolieb delí už dnes medzi REPUBLIKU, SNS, ĽSNS a po novom aj do ZDRAVÉHO ROZUMU s vedomím, že jeho strana nemá podporu ani 0.3% občanov SR.

A vo finále po tretie 3] rád by som ho vyzval, aby dementoval verejne, že za jeho projektom nestoja peniaze strany SMER-SD, ktorej eminentným záujmom je deliť a marginalizovať hlas národného a alternatívne zmýšľajúceho občana/voliča s cieľom smerovať tento hlas na mená, ktoré „údajne alternatívny hlas“ zastupujú na kandidátke strany SMER-SD.

Vážený pán Baránek,

Vaša dvojka na kandidátke namiesto toho, aby robila rozhovory s kandidátmi ZDRAVÉHO ROZUMU a prezentovala ich, tak prezentuje a ospevuje kandidátov strany SMER-SD č. 2 a č. 4.

Verejne Vás preto žiadam o vysvetlenie a prosím občanov, aby vec pozorne sledovali, pretože tu sa jedná o cielené a organizované rozbíjanie národného hlasu z ktorého evidentne môže ťažiť, chce ťažiť a ťaží strana SMER-SD.

Pán Baránek, ďakujem vo verejnom záujme a ďakujem za vysvetlenie!

Zdroj: https://t.me/skupinamiroheredos/85406


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *