17. mája 2024

Prokurátor s krvavými pneumatikami & Múdry muž s chybou

0

Judita Laššáková


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Bolo chybou, že sudca Šamko išiel do relácie s Matovičovým Himmlerom! Bývalý veľmi špeciálny prokurátor s krvavými pneumatikami získal svoje, dnes už bývalé miesto na čele ÚŠP až potom, ako sa niektoré osoby postarali o kriminalizáciu prvého špeciálneho prokurátora. Podľa dezinformačných médií a novinárov, ktorí píšu svoje dojmy namiesto faktov, je Dušan Kováčik známy ako „muž 60:1“.

Veľmi v skratke: Dušan Kováčik je odsúdený za to, že sudca Hrubala pustil z väzby Kudličku (kto chce o odsúdení Kováčika vedieť viac, nech si pozrie reláciu Adriana Kaviareň zo dňa 13. februára 2024 – link bude v komentári). Mimochodom, koľko prípadov z tých spomínaných 60 sa podarilo Matovičovmu Himmlerovi vyriešiť…?

Nie som si istá, či je vhodné uvažovať nad tým, kto-čo povie či nepovie o plochej Zemi, ak má v médiách priestor človek, ktorý usmrtil iného človeka, ktorý rozložil pred tým 16 rokov fungujúci úrad, ktorý spolitizoval počas svojho pôsobenia na ministerstve vnútra políciu, ktorý klamal o tom, že nikdy legislatívu nerobil, hoci bol podpredseda vlády pre legislatívu, ktorý podvádzal pri každej skúške. Skrátka, či bolo múdre ísť do debaty s Matovičovým Himmlerom, ktorý v kuse klame, ukáže čas.

Ale v jednom mal sudca Šamko pravdu: Matovičov Himmler Daniel Lipšic bol lepším špeciálnym prokurátorom ako Dušan Kováčik! Matovičovmu Himmlerovi Danielovi Lipšicovi sa totiž podarilo „zrušiť“ úrad Generálnej prokuratúry v Pezinku tým, že po jeho príchode ho celý spolitizoval!

P. S.: Očakávanie, že sa televízia Markíza ospravedlní za šírenie bludov, je asi naivné, však?
P. S2: Uvidíme, ako dopadne avizovaná relácie s Jánom Mazákom na HN online. Lebo túto so Šamkom si odkladám…


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *