18. mája 2024

AKO U MENTÁLNE ZNEVÝHODNENÝCH NA DVORE

0

Lipšic Ako u debilov na dvore.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Už je to tu. Generálny prokurátor Maroš Žilinka je najväčší kazisvet na Slovensku, pretože si plní zákonnom uložené povinnosti.

Stalo sa to približne takto:

Komando či stádo (vyberte si) Matovičovho Himmlera Lipšica sa rozbehlo po médiách a zúčastňuje sa aj kadejakých politicko-nátlakových akcií spoločenstva sliepok a inej hydiny, vystupujúceho aj pod krycím menom Zastavme korupciu (naposledy tuším v Košiciach).

Mediálne radovánky a politicko-nátlakové akcie prokurátorov sa nezhodujú so zákonom o prokuratúre. Nie preto, lebo prokurátori majú zakázané verejne vyjadrovať sa alebo uverejňovať odborné príspevky v oblasti trestného práva, ale preto, lebo ich vystúpenia za žiadnych okolností nesmú byť politické, znevažovať postavenie prokuratúry alebo inak spochybňovať jej dôveryhodnosť. Aj preto sa dostal istý Ondrej Repa (inak pacient na pohľadanie) na disciplinárny pohovor ku generálnemu prokurátorovi.

A Matovičov Himmler Lipšic sa už producíruje na Facebooku. Vraj vedenie prokuratúry šliape po práve na slobodu prejavu a podobné faciny (napísal by som to aj jadrnejšie, ale veď viete, čo mám v skutočnosti na mysli).

Ondrík Repa až dosiaľ slobodne a bez akýchkoľvek následkov publikoval odborné príspevky v právnických periodikách, dokonca aj na stránke Právne listy. Tak to je správne a treba dodať, že jeho odborné texty majú solídnu úroveň.

Avšak Ondríkovi, čo má srdnatého strýka na Najvyššom súde SR, z nejakého dôvodu prešlo aj to, že spolu s ďalšími podobne postihnutými prokurátormi zrušeného ÚŠP vyvíjali brutálny a najmä nezákonný nátlak na Mariána Kučerku (akoby nemali dostatok zákonných dôkazov; mali). To by bez povšimnutia síce ostať nemalo, ale pripustime, že nahrávka vyhotovená pánom Kučerkom môže mať z procesnoprávneho hľadiska určité nedostatky, z čoho muselo Ondríkovi poriadne odľahnúť. Namiesto toho, aby bol rád, že obišiel bez primeraného trestnoprávneho dôsledku, spolu s Matovičovým Himmlerom Lipšicom sa zapája do politických aktivít a špacíruje sa po médiách rovnako nafúkane ako jeho politický pasák.

To nie je v súlade s postavením prokurátora. Ak sa chce hrať na politika alebo aktivistu alebo na škrabáka bývalého hlavného a najmä intelektuálne vysychajúceho prúdu, nikto mu v tom nemôže brániť. Predtým však musí vyzliecť prokurátorský talár a ukončiť služobný pomer. Potom si môžu aj s exkolegom Harkabusom hrkútať v šerblíkoch od rána do večera a úplne o čomkoľvek, ak vo svätom zápale nevyzradia utajované a iné chránené skutočnosti, ktoré sa dozvedeli počas výkonu funkcie prokurátora. Lenže Ondrík a jeho pasák na rozdiel od Matúša Harkabusa naďalej predstierajú, že sú prokurátormi, teda prinajmenšom to majú napísané v personálnych materiáloch vedených v príslušných evidenciách Generálnej prokuratúry SR.

Čo má potom robiť generálny prokurátor? Nič iné mu neostáva, len v zmysle zákona konať a prostredníctvom disciplinárneho postihu dávať takrečeno do laty verbálne bodrého Ondríka.

A len na to čakal Matovičov Himmler Lipšic. Predtým mu otrčila mikrofón manželka Pamely Záleskej, istá Tódová. Potom mu otrčil aj udychčaný Závodský z Expresu. Teraz si vystačil sám s Facebookom. Napokon, veď nikto ti to neurobí lepšie, ako si to urobíš sám, však?

A teraz Ondríkov pasák čaká a doslova dúfa, že si Maroš Žilinka disciplinárne posvieti aj naňho. Až potom to bude taký konflikt, po akom veľmi túži Matovičov Himmler Lipšic. Bez politického konfliktu totiž nedokáže existovať. Alebo ešte presnejšie: bez politického konfliktu neexistuje. Absencia konfliktu znamená neexistenciu, a preto čoraz opuchnutejší Himmlerko bude robiť všetko pre to, aby konflikt – akýkoľvek – bol.

AKO U MENTÁLNE ZNEVÝHODNENÝCH NA DVORE

Ďateľ


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *