19. mája 2024

Ako ľahko sa dá vyfabrikovať policajný dôvod na zákrok.

0

Protesty študentov na podporu Palestínčanov. neutíchajú. Ilustračné foto. Zdroj: tasr/ap


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových mestečiek.

Židovsko-americkým kruhom, ktoré majú v USA nesmiernu moc sa tieto akcie nepáčili. Nemohli však proti nim nič urobiť, lebo išlo o mierové a pokojné vyjadrenie názoru. Sloboda prejavu je v USA akoby „posvätná“, formálne nedotknuteľná, či sa to niekomu páči alebo nie, nedá sa priamo z úradnej moci obmedziť či zakázať. – Priamo nie, no…

Židovské sily v americkom súdnictve, polícii a vo vláde však vymysleli fintu, ako sa pro-palestínskych protestov na univerzitách zbaviť, ako zlikvidovať nepríjemnosť, aká vo volebnom roku trápila, trápi a škodí prezidentovi Bidenovi. Sionisti to urobili takto: poslali na mierumilovné zhromaždenia maskované úderné jednotky akože pro-izraelských aktivistov. Tí najprv hlukom a blokádou narušili pro-palestínske zhromaždenia a keď to nestačilo, pomocou bejzboliek, železných tyčí a nožov fyzicky napadli demonštrantov. Keď ani to nestačilo, začali ničiť stanové mestečká, mlátiť hlava-nehlava všetkých, čo v nich boli. Na brutálne násilie, pri ktorom už išlo aj o život, odpovedali – ale až NÁSLEDNE – niektorí pro-palestínski demonštranti. Pokúsili sa brániť ženy a dievčatá, hoci chabo, lebo na obranu neboli pripravení, nemali ani zbrane a ani dosť cvičených bojovníkov.

Keď už sionistické úderky urobili, čo mohli a pro-palestínski demonštranti sa pred násilím ukryli v priestoroch univerzity, nastúpila do útoku polícia. Zbila tých Palestíncov, čo ešte neboli zbití a zranení a asi 2000 z nich /po všetkých amerických univerzitách/ pozatýkala. Jednoducho – brutálnou brachiálnou mocou ukončila „posvätný“ výkon slobody prejavu. Oficiálne už teraz polícia zakročiť mohla a „musela“-veď už nešlo o pokojné vyjadrenie názoru, ale o násilie, prejavy antisemitizmu a podpory palestínskeho „terorizmu“. Zrazu bolo teda už všetko policajné a súdne konanie v súlade so zákonom. Epitetonom ornans na konaní polície bolo napokon vyhlásenie prezidenta Bidena, že USA vo svojej krajine nepripustia šírenie zloby, antisemitizmu a násilia.

Klobúk dolu, páni Židia, obdiv vám páni sioniosti. Hľa, ako ľahko sa dá z pokojnej demonštrácie urobiť násilná revolta. Ako ľahko sa dá vyfabrikovať policajný dôvod na zákrok. Stačí iba maskovanie, železná tyč a trocha krav magy. Čo je však najdôležitejšie, – pri všetkom tomto ráznom konaní treba mať na svojej strane nielen vládu, súdnictvo a políciu, ale v USA vždy aj „vysoko objektívne, nestranné a spravodlivé“ médiá. Médiá, ktoré sú v prevažnej miere v rukách židovsko-amerických sionistov.

Bez médií by sa finta nepodarila. Bez klamárskych médií by sa totiž – AKO VŽDY – ukázalo, kde je pravda…

Autor: trikopce


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *