18. mája 2024

5 minút klamstiev v Rádiožurnále Štefánie Jánošíkovej a iné..

0

Dnes po obede vysielal SRo nechutne nevyváženú „diskusiu“


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Štefánia Jánošíková Soňa Hagarová- „vzory“ verejnoprávnosti SRo

Včera v obedňajšom Rádiožurnále sa pani novinárka Štefánia Jánošíková predviedla ako žiarivý príklad „verejnoprávnosti“ RTVS – verejnoprávnosti v mimoriadne negatívnom smere. 5 minút kydala klamstvá na mediálnu situáciu v SR. Odrazila sa od „údajov“ , ktoré jej zabezpečilo akože medzinárodné porovnanie mediálnej oblasti v SR a vo svete. Tvorca tohto porovnania bol a je samozrejme, mimoriadne neobjektívny. „Údaje“ za SR poskytli fanaticky protivládne orientovaní novinári a mediálni „experti“. Mimovládkari. Progresívni a liberálni politici. Profesionálni klamári. Nepriatelia slovenskosti. Od nich sú teda údaje o Slovensku naozaj vždy iba „pravdivé“, nezávislé, nadstranícke…

Pani novinárka Jánošíková okrem protislovenských kydov z akože medzinárodnej štúdie poskytla priestor na vyjadrenie niekoľkým ako inak, protivládne orientovaným „expertom“ Aby sa nepovedalo, zostrihla aj 20 sekundový kúštiček z vyjadrenia poslanca Michelka. Tých pár sekúnd odlišného pohľadu na vec beznádejne zaniklo v kope klamstiev ostatných respondentov. Pani Jánošíková jednoducho odviedla „dobrú prácu“. Splnila úlohu. Jej šéfovia -tí oficiálni no najmä tí v pozadí, môžu byť spokojní.

Kvalitnú dezinformačnú prácu odviedla aj Soňa Hagarová. V relácii „Z prvej ruky“ si k materiálu Globsec plnému lží a klamstiev zavolala dve diskutérky, -jednu „objektívnejšiu“ ako druhú. Najmä stará SLOVAKOFÓBNA „hviezda“ Szomolányiová sa mala možnosť blysnúť v plnej nádhere svojej „duchovnosti“. Táto „diskusia“ bola odstrašujúci príklad toho, ako si RTVS predstavuje diskusiu – podľa modelu Večera s Havranom to bola diskusia presvedčeného s ešte viac presvedčeným. Jednomyseľnosť ako za boľševikov. Šéfovia Jánošíkovej a Hagarovej naozaj môžu byť spokojní.

Spokojní po dnešku môžu však byť aj tí, čo zbierajú dôkazy o škandalóznej „verejnoprávnosti“ RTVS. Poslanci /osobitne z Hlasu SD/ by si mali z archívu vypočuť, čo sú dnes spravodajstvo a publicistika na RTVS schopné spáchať. Mali by si to vypočuť a mali by rýchlo konať. Lebo inak budú aj oni spoluvinníkmi duchovnej pohromy, aká sa dnes z RTVS šíri po našom Slovensku.

Príkladom toho, že nie všetko v našich médiách je zlé, je relácia „Téma“. Moderátor Král nie je ideál žurnalistiky. Sympatické na ňom je však aspoň to, že sa pokúša poskytnúť priestor pre obe názorové strany, snaží sa zavolať do diskusie skutočných oponentov. Tak to bolo aj dnes. Diskusia Jaurovej a Michelka dnes na obed na ta3 bola naozaj „výživná“. Ostrá ale kultivovaná. Takže nie ani na Slovensku nie je všetko zlé. Chvalabohu.

Autor: Feren


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *