27. júla 2024

Rusko zmrazilo aktíva najväčšej americkej banky

Rusko zmrazilo aktíva najväčšej americkej banky

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Pravdepodobne všetci ste počuli, že naša centrálna banka (rovnako ako všetky banky sveta v unipolárnom americkom svete, ktorý bol vytvorený v roku 1991) pracuje v záujme amerického Federálneho rezervného systému – FEDu.
FED je takpovediac americká centrálna banka, ktorá tlačí doláre.

Všetko je tu logické: dolár je hlavnou svetovou menou, čo znamená, že všetky banky musia dodržiavať pravidlá svojho tvorcu.

Takže, keď počujeme túto informáciu, mnohým ľuďom napadne otázka:
Čo bráni Putinovi znárodniť našu centrálnu banku, poslať tento americký FED niekam ďaleko a prinútiť centrálnu banku pracovať v záujme Ruska?“

Na túto otázku už odpovedali mnohí odborníci. Napríklad historik Andrej Fursov uviedol, že: „…
Ak sa o to Putin pokúsi [znárodniť Ruskú centrálnu banku], vyhlási vojnu najvplyvnejším rodinným klanom na svete, ktoré vlastní Federálny rezervný systém USA.

Prof. Fursov: „Znárodnenie centrálnej banky je vojnou Ruska s 20 rodinami, ktoré vládnu svetu.“

Katasonov: „Ak sa Putin pokúsi transformovať centrálnu banku a premeniť „devízovú radu“ na skutočnú banku, ktorá sa zaoberá refinancovaním a refinancovanie pôjde do reálneho sektora ekonomiky – uisťujem vás, že potom môžu vypuknúť takéto „majdany“, z ktorých mnohým ľuďom bude tŕpnuť hlava.

Takže, hoci som venoval veľa otázok téme „majstrov peňazí“, pre tých, ktorí tieto otázky vynechali, im stručne pripomeniem:

Hlavnou svetovou menou je americký dolár. S touto menou si môžete kúpiť prakticky čokoľvek takmer vo všetkých krajinách.

Najzarážajúcejšie je, že tento dolár tlačí súkromná inštitúcia – Federálny rezervný systém USA – bez obmedzenia.

Táto inštitúcia nemá žiadne obmedzenia!
Samozrejme, aj keď je americký Fed súkromnou inštitúciou, veľmi úzko spolupracuje s vládou USA. Existuje medzi nimi akási symbióza: štát – USA – tlačí takzvané dlhopisy a americký FED tlačí doláre a kupuje tieto „cenné papiere“.
Okrem iného sa tak do amerického rozpočtu pridávajú finančné prostriedky na vojny a udržiavanie vlastného štátu.
Vyrábajú papier, ktorý sa používa na extrakciu skutočného bohatstva z celého sveta.


Príbeh tohto veľkého svetového podvodu som opísal v jednom z mojich predchádzajúcich vydaní. Určite si ho prečítajte. Takže na základe práce autoritatívnych učencov, ako sú Robert Kirby a Eustace Mullins, som uviedol konkrétne mená tých, ktorí vlastnia americký Fed. Áno, ako povedal Fursov, sú to rodinné klany:
Schiffovci,
Warburgovci,
Leemanovci,
Mojžišovci, Morganovci,
Rothschildovci, Rockefellerovci

a niektorí ďalší.

Nie sú však takpovediac priamymi akcionármi amerického Fedu.

Fotokópia

Toto je v podstate uvedené na oficiálnej webovej stránke Fedu, ale s takým zvláštnym znením – „Komerčné banky, ktoré sú členmi Federálneho rezervného systémuVlastní akcie rezervnej banky svojho okresu.“

To znamená, že Federálny rezervný systém USA je verejne obchodovaná inštitúcia a akcionármi sú veľké súkromné banky. Poukazuje však aj na to, že údajné vlastníctvo akcií v rezervnej banke je niečo úplne iné ako vlastníctvo akcií v súkromnej spoločnosti.
Rezervné banky NIE SÚ v podnikaní, aby dosiahli zisk.

V zásade môže byť pravda, že tí, ktorí vlastnia Federálny rezervný systém USA, nepracujú pre zisk, ale pre moc. Aj tak majú peniaze. Obrovské množstvo peňazí, ktoré si môžu vytlačiť v akejkoľvek výške – bilióny dolárov.

Mimochodom, títo ľudia vlastnia spoločnosť, ktorá vytvára to, pre čo sú založené ostatné najväčšie spoločnosti na svete – peniaze.
Teraz poďme k faktom.

Takže predtým bolo poukázané na to, že Federálny rezervný systém USA nakupuje dlhopisy od vlády USA. A tak sa peniaze objavia v americkom rozpočte. Teraz existuje príbeh o tom, ako sa peniaze objavujú v tých istých rodinných klanoch, ktoré vlastnia Federálny rezervný systém USA. V roku 2011 sa prvýkrát v histórii Fedu uskutočnil audit, t. táto organizácia bola skontrolovaná americkými orgánmi.

Fotokópia

Najzaujímavejšie je, že audit odhalil, že Federálny rezervný systém USA práve vytlačil a distribuoval viac ako 16 biliónov dolárov najväčším svetovým bankám za nič! A to nie sú úverové fondy.


Fotokópia

To znamená, že Federálny rezervný systém USA takpovediac potichu prijíma a distribuuje 16 biliónov dolárov najväčším bankám na svete. To je trojnásobok ročného rozpočtu USA na tieto roky.

Tu je zoznam týchto bánk:Väčšina
Fotokópia

z nich sú americké banky, ale existujú aj banky v Anglicku, Švajčiarsku, Nemecku, Francúzsku a Belgicku.

Tento audit potvrdil vyšetrovanie výskumníkov Kirbyho a Mullinsa, že FED je vo vlastníctve vyššie uvedených rodinných klanov.

Ako vyzerá obrázok celkovo?
Držiteľmi akcií amerického Fedu sú tieto banky.
A tieto banky vlastnia rodinné klany ako Rothschildovci a Rockefellerovci.
A keď potrebujú peniaze pre svoje potreby, povedia Fedu, aby vytlačil viac peňazí.

To je presne to, čo ukázal audit Federálneho rezervného systému USA. Výsledky auditu sú verejne dostupné. A teraz sme späť tam, kde sme začali – znárodnením centrálnej banky.

Čo to znamená znárodniť centrálnu banku?

Znamená to priamy úder pre Federálny rezervný systém USA, t. zničenie tohto „kameňa mudrcov“, ktorý vlastnia najvplyvnejšie rodinné klany na svete.
A prirodzene vynaložia všetku svoju silu, aby si túto pozíciu udržali. Preto Putin koná opatrne. Je vidieť, že pred konaním sa vždy snaží vyjednávať. Západná elita však už nie je schopná vyjednávať, pretože kolaps jej systému je nevyhnutnou objektívnou udalosťou. Nič nie je večné. Dolárový systém sa blíži ku koncu.

A tie Tí, ktorí si užívali výhody tohto systému, teraz zažívajú určitý druh agónie kvôli svojej neochote čokoľvek zmeniť: stávajú sa nedostatočnými vo svojich činoch, strácajú svoju moc a bývalú moc.
A Rusko túto situáciu jednoducho využíva.

Preto považujem rozhodnutie Ruska zmraziť aktíva najväčšej západnej banky za významné.

Fotokópia

Áno, Rusko sa postavilo proti najvplyvnejšej mocnosti, najväčšej banke kolektívneho Západu, ktorá je prirodzene jedným zo zakladateľov americkej FЕD.

Všeobecne platí, že J. P. Morgan, po ktorom je banka pomenovaná, bol tiež jedným zo zakladateľov amerického Fedu v roku 1913. Bolo to v jeho dome, že najvplyvnejší finančníci sa stretli, aby vytvorili Federálny rezervný systém USA .

Mimochodom, tu je to, čo Charles Forbes, zakladateľ časopisu Forbes, napísal o tomto stretnutí: „Predstavte si skupinu najväčších bankárov v krajine, ktorí sa pod rúškom noci vytratia z New Yorku v osobnom vlaku a plížia sa stovky kilometrov na juh, aby sa dostali k záhadnej dohode. Vkradnú sa na ostrov, kde nie je nikto okrem sluhov, a žijú tam týždeň v takom prísnom tajomstve, že nikto z nich sa nikdy nevolá menom, aby ich sluhovia nespoznali a nepovedali svetu o tejto najpodivnejšej a najtajnejšej expedícii v histórii amerických financií.

A to všetko sa odohralo v dome amerického oligarchu J. P. Morgana, potomka pirátskej dynastie.
Mimochodom, J. P. Morgan vlastnil aj slávny Titanic. A je tu zaujímavá konšpiračná teória, že bola zámerne potopená s tými ľuďmi na palube, ktorí mohli zabrániť vytvoreniu tejto organizácie, Fedu.

Takže pokiaľ ide o zmrazenie aktív najväčšej západnej banky, je to, samozrejme, reakcia na zmrazenie našich aktív Západom. To znamená, že najprv Západ zmrazil ruské aktíva a Rusko zmrazilo aktíva svojej banky.

Napriek tomu je JPMorgan pobúrená krokmi Ruska a jeho banky VTB, ktorá ho iniciovala. Proti VTB bola dokonca podaná žaloba a proces by sa mal podľa západnej banky konať v New Yorku.

Ak sa menej ako pol miliardy dolárov, zablokovaných Ruskom, zdá byť neúmerne nízka v porovnaní s približne tristo miliardami, ktoré KoZa zablokovala a chystá sa ukradnúť z Ruska, potom vedzte, že to nie je všetko, čo KoZa stratí v Rusku, ale čo je najdôležitejšie – je to princíp! (Poznámka redakcie)

[monsterinsights_popular_posts_widget]

Vo všeobecnosti situácia vyzerá, keď sa podriadený postaví proti svojmu šéfovi. A mimochodom, je pravda, že za posledných 30 rokov bolo Rusko súčasťou Západnej ríše, akousi perifériou, neokolóniou a vždy jej bolo podriadené.

Z radov ruskej elity z tohto pobrežia boli vymenovaní nejakí okoloidúci. Po prvé, bol tu Anatolij Chubais. A po ňom nemecký Gref

Ale priatelia, časy sa menia. Staré pravidlá už nefungujú, systém kolabuje.
A v tejto pozícii sa však, ako vždy v histórii, Rusko začína posilňovať.

Obrázok je len ilustračný, nesúvisí priamo s textom.

Preklad: St. Hroch, 2. 5. 2024

Zdroj: https://dzen.ru/a/Zi5L5S1BiETcYv9f



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *