18. mája 2024

Dr. Bukovský YOUTUBE MA ZASE ZMAZAL A MÉDIÁ SA TEŠIA

0

Dr. Bukovský YOUTUBE MA ZASE ZMAZAL A MÉDIÁ SA TEŠIA


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Dr. Igor Bukovský, známy svojimi kontroverznými názormi, čelí ďalšiemu mediálnemu lynču a zrušeniu svojho kanála na YouTube. Táto platforma, ktorá je domovom pre mnohých tvorcov obsahu, nedávno zrušila jeho kanál „Dr. Igor Bukovský: Život a svet“ kvôli údajnému opakovanému porušovaniu komunitných pravidiel.

Počas doby covidu mu už jeden kanál prevádzkovateľ zrušil, na tom mal Bukovský cca 150 tisíc odberateľov. Odvtedy si založil na základoch iného kanála na YouTube svoj ďalší, tam dosiahol sledovanosť cca 30 tisícok ľudí. Aj tento kanál však niekomu „tam hore“ prekážal a známy lekár sa z verejného priestore na platforme YouTube porúča. Navždy.

Dr. Bukovský, ktorý mal na YouTube približne 30 tisíc odberateľov, sa v minulosti vyjadril k pandemickým opatreniam a vakcinácii spôsobom, ktorý vyvolal veľa diskusií a bol označený dezinformačnými médiami ako SME, Denník N, za šírenie dezinformácií. Jeho prístup a videá, ukazovali nezmyselnosť očkovania a prijímaných opatrení ochorenia.

Napriek tomu, že jeho Facebooková stránka naďalej funguje a má viac sledovateľov, YouTube sa rozhodol proti zákonne a v rozpore s dodržiavaním ľudských práv konať a jeho kanál zrušil. Tento krok vyvolal rôzne reakcie v médiách a medzi verejnosťou, pričom veľká väčšina Dr. Bukovského podporujú

Pravdou je aj to, že medzitým MUDR. Igor Bukovský, PhD aj vyhral už prvý súd, ktorý už rozhodoval v súvislosti s urážlivými vyjadreniami proti nemu. Bukovský 9. januára vyhral súd proti portálu Startitup a ten sa mu musel verejne ospravedlniť. Zároveň mu museli uhradiť nemajetkovú ujmu za výroky v jednom z článkov, ktoré Bukovský považuje za „porušenie osobnostných práv“. O veci rozhodol Okresný súd Bratislava V v spojení s Uznesením Krajského súdu v Bratislave zo dňa 29. septembra 2023. V článku, ktorý bol predmetom sporu, sa písalo okrem iného o tom, že lekár šíri hoaxy.

eReport/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *