19. mája 2024

Jarjabek Plavákovej: Je dobre, že kritizujete koalíciu

0

Rozhovor s Dušanom Jarjabkom, členom SMER-SD, a Luciou Plávkovou


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Rozhovor s Dušanom Jarjabkom, členom SMER-SD, a Luciou Plávkovou, ktorá je podpredsedníčkou Progresívneho Slovenska, o troch legislatívnych novelách. Tieto novely sa týkajú zdravotnej starostlivosti, verejného zdravia a kontroly hluku vo vonkajšom prostredí. Každá z týchto oblastí má významný dopad na spoločnosť a ich aktualizácie môžu priniesť zmeny v tom, ako sú tieto služby poskytované a regulované na Slovensku.

Televízia TA3. Jarjabek Plavákovej: Je dobre, že kritizujete koalíciu, lebo to znamená, že to koalícia robí dobre

Ich pohľady na tieto novely môžu byť ovplyvnené ich odbornými zameraniami a politickými prioritami.


Zdroje:

Novela zákona o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti sa zameriava na podmienky poskytovania zdravotnej starostlivosti fyzickými a právnickými osobami.

Novela zákona o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia sa snaží zabezpečiť dostupnosť, kvalitu a efektívnosť dlhodobej zdravotnej starostlivosti a paliatívnej zdravotnej starostlivosti.

Novela zákona o posudzovaní a kontrole hluku vo vonkajšom prostredí sa zaoberá jednotným postupom pri posudzovaní a kontrole hluku, s cieľom zábrany, prevencie alebo znižovania škodlivých účinkov spôsobených vystavením hluku.

Dušan Jarjabek je známy svojou prácou v oblasti kultúry a médií a Lucia Plávková sa venuje sociálnym politikám a právam LGBTI ľudí.

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *