27. júla 2024

Rusofóbia naberá na obrátkach, propaganda šialenstva graduje.

Rusofóbia naberá na obrátkach, propaganda šialenstva graduje.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Je zaujímavé že zhruba pred cca týždňom sa objavili informácie o tom, že Rusko ide vykonávať naprieč Európou teroristické útoky. V súčasnej dobe dezinformačné denníky N, SME a pod. šíria hoaxy, že za e-mailmi, ktoré boli rozposlané školám stojí Rusko. Vôbec by som sa nedivil, keby za celou touto dezinfo kampaňou stáli progresívci, lebo podľa Globseku , príliš veľa ľudí dôveruje RUSKU a nie propagandistickým lžiam šírených spoza veľkej mláky. Dovediete si predstaviť čo by títo progresívny okupanti robili s normálnymi ľuďmi ??? , keby sa dostali ku moci??

A keďže celá akcia má jasný politický kontext, treba sa opýtať, kto tam nemá stopy ? Myslím si, že každý si to vie veľmi ľahko domyslieť. A ešte jedna otázka pre tých, čo by so závermi váhali:
Cui bono? V čí prospech?
Určite nie v prospech občanov Slovenska, ktorých väčšina má k Rusku pozitívny vzťah aj napriek úmornému snaženiu západu to zmeniť.

Podľa najnovších informácií z prieskumu GLOBSEC-u, Slovensko zaznamenalo výrazný prepad v prozápadných postojoch. Prieskum, ktorý sa uskutočnil v ôsmich krajinách strednej a východnej Európy, skúmal postoje k vojne na Ukrajine, NATO, EÚ, demokracii a verejnému zdraviu. Výsledky ukázali, že na Slovensku podpora členstva v NATO klesla zo 72 % na 58 % a že väčšina ľudí už nepripisuje hlavnú zodpovednosť za vojnu na Ukrajine Rusku. Okrem toho, 50 % Slovákov považuje USA za bezpečnostnú hrozbu.

Prieskum tiež poukázal na to, ako dezinformácie týkajúce sa zdravia, ktoré sa šírili počas pandémie COVID-19, prispeli k nedôvere voči farmaceutickým spoločnostiam a očkovaniu. Na Slovensku pretrváva podpora pre Európsku úniu a NATO, ale vnímanie Ruska ako hrozby klesá a Slováci stále veria dezinformáciám šíreným domácimi aj zahraničnými aktérmi.

Tento prieskum odhalil aj silné koncepty, ako je vnímanie Ruska ako “mocného slovanského brata”, ktoré rezonuje u veľkej časti slovenskej populácie.


Možno ani nie sarkazmus

Poplašné správy do slovenských škôl od údajných islamistov z ruskej adresy mohol zaslať jedine čečenský vodca Kadyrov, čoskoro to v denníku N odhalí Jaroslav Naď a Šimečka.

A Čaputová to bude vnímať citlivo.

Čechov nedávno „osvietilo“ a bez akýchkoľvek zverejnených dôkazov rozhodli že muniční sklad vo Vrběticiach odpálili Rusi. Možno sám Putin na medveďovi, ktorého si zapožičal na Slovensku vo Veľkej Fatre.

Ruskí agenti – klasici- Baširov a Petrov podľa mainstreamu pripravujú útoky po celej Európe na infraštruktúru…

Rusofóbia naberá na brutálnych obrátkach, propaganda šialenstva graduje.

Európa a krajiny NATO asi potrebujú zažiť vojnu s Ruskom aby sa prebrali zo sna o svojej nadradenosti a neporaziteľnosti.

[monsterinsights_popular_posts_widget]

Tak či tak, nech tie e-maily posiela ktokoľvek, bezpečnosť je na prvom mieste a preto si za slovami Matúša Šutaja Eštoka stojíme

STAČILO ‼️

Stovky tisíc detí, rodičov, pedagógov, či bežných ľudí dnes vystrašila hrozba o možnom bombovom útoku. Bezpečnosť je na prvom mieste a ja ako minister vnútra garantujem, že polícia prijíma všetky opatrenia na to, aby nedošlo k ohrozeniu životov a zdravia. Takéto správy nesmú byť brané na ľahkú váhu. Evakuácia je jediné preventívne opatrenie ako eliminovať riziko, ak by bola správa pravdivá. Tieto informácie sa zatiaľ našťastie nepotvrdili.

V poslednej dobe to vnímam ako cielené šírenie paniky, preto ďakujem verejnosti, že rešpektujú pokyny polície a zbytočne sa nezdržiavajú na miestach, kde dochádza k evakuácii. Polícia, aj v spolupráci so zahraničnými partnermi, pátra po odosielateľovi bombových správ. Budem iniciovať čo najprísnejšie opatrenia a tresty, aby si páchatelia nabudúce takéto skutky dobre rozmysleli. Matúš Šutaj Eštok FB

Rudy


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *