19. mája 2024

Rusofóbia naberá na obrátkach, propaganda šialenstva graduje.

0

Rusofóbia naberá na obrátkach, propaganda šialenstva graduje.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Je zaujímavé že zhruba pred cca týždňom sa objavili informácie o tom, že Rusko ide vykonávať naprieč Európou teroristické útoky. V súčasnej dobe dezinformačné denníky N, SME a pod. šíria hoaxy, že za e-mailmi, ktoré boli rozposlané školám stojí Rusko. Vôbec by som sa nedivil, keby za celou touto dezinfo kampaňou stáli progresívci, lebo podľa Globseku , príliš veľa ľudí dôveruje RUSKU a nie propagandistickým lžiam šírených spoza veľkej mláky. Dovediete si predstaviť čo by títo progresívny okupanti robili s normálnymi ľuďmi ??? , keby sa dostali ku moci??

A keďže celá akcia má jasný politický kontext, treba sa opýtať, kto tam nemá stopy ? Myslím si, že každý si to vie veľmi ľahko domyslieť. A ešte jedna otázka pre tých, čo by so závermi váhali:
Cui bono? V čí prospech?
Určite nie v prospech občanov Slovenska, ktorých väčšina má k Rusku pozitívny vzťah aj napriek úmornému snaženiu západu to zmeniť.

Podľa najnovších informácií z prieskumu GLOBSEC-u, Slovensko zaznamenalo výrazný prepad v prozápadných postojoch. Prieskum, ktorý sa uskutočnil v ôsmich krajinách strednej a východnej Európy, skúmal postoje k vojne na Ukrajine, NATO, EÚ, demokracii a verejnému zdraviu. Výsledky ukázali, že na Slovensku podpora členstva v NATO klesla zo 72 % na 58 % a že väčšina ľudí už nepripisuje hlavnú zodpovednosť za vojnu na Ukrajine Rusku. Okrem toho, 50 % Slovákov považuje USA za bezpečnostnú hrozbu.

Prieskum tiež poukázal na to, ako dezinformácie týkajúce sa zdravia, ktoré sa šírili počas pandémie COVID-19, prispeli k nedôvere voči farmaceutickým spoločnostiam a očkovaniu. Na Slovensku pretrváva podpora pre Európsku úniu a NATO, ale vnímanie Ruska ako hrozby klesá a Slováci stále veria dezinformáciám šíreným domácimi aj zahraničnými aktérmi.

Tento prieskum odhalil aj silné koncepty, ako je vnímanie Ruska ako “mocného slovanského brata”, ktoré rezonuje u veľkej časti slovenskej populácie.


Možno ani nie sarkazmus

Poplašné správy do slovenských škôl od údajných islamistov z ruskej adresy mohol zaslať jedine čečenský vodca Kadyrov, čoskoro to v denníku N odhalí Jaroslav Naď a Šimečka.

A Čaputová to bude vnímať citlivo.

Čechov nedávno „osvietilo“ a bez akýchkoľvek zverejnených dôkazov rozhodli že muniční sklad vo Vrběticiach odpálili Rusi. Možno sám Putin na medveďovi, ktorého si zapožičal na Slovensku vo Veľkej Fatre.

Ruskí agenti – klasici- Baširov a Petrov podľa mainstreamu pripravujú útoky po celej Európe na infraštruktúru…

Rusofóbia naberá na brutálnych obrátkach, propaganda šialenstva graduje.

Európa a krajiny NATO asi potrebujú zažiť vojnu s Ruskom aby sa prebrali zo sna o svojej nadradenosti a neporaziteľnosti.

Tak či tak, nech tie e-maily posiela ktokoľvek, bezpečnosť je na prvom mieste a preto si za slovami Matúša Šutaja Eštoka stojíme

STAČILO ‼️

Stovky tisíc detí, rodičov, pedagógov, či bežných ľudí dnes vystrašila hrozba o možnom bombovom útoku. Bezpečnosť je na prvom mieste a ja ako minister vnútra garantujem, že polícia prijíma všetky opatrenia na to, aby nedošlo k ohrozeniu životov a zdravia. Takéto správy nesmú byť brané na ľahkú váhu. Evakuácia je jediné preventívne opatrenie ako eliminovať riziko, ak by bola správa pravdivá. Tieto informácie sa zatiaľ našťastie nepotvrdili.

V poslednej dobe to vnímam ako cielené šírenie paniky, preto ďakujem verejnosti, že rešpektujú pokyny polície a zbytočne sa nezdržiavajú na miestach, kde dochádza k evakuácii. Polícia, aj v spolupráci so zahraničnými partnermi, pátra po odosielateľovi bombových správ. Budem iniciovať čo najprísnejšie opatrenia a tresty, aby si páchatelia nabudúce takéto skutky dobre rozmysleli. Matúš Šutaj Eštok FB

Rudy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *