20. mája 2024

Ako Čekan 04.05.2024 ku 2,5 mil. € prišiel? Ako nič

0

Ako Čekan 04.05.2024 ku 2,5 mil. € prišiel


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ako Čekan(ten Čekan, ktorý chcel počas údajné covid pandémie, vyviezť neočkovaných do rozvojovej Afriky) 04.05.2024 ku 2,5 mil. € prišiel? Ako nič. ZMLUVA O POSKYTNUTÍ PROSTRIEDKOV MECHANIZMU NA PODPORU OBNOVY A ODOLNOSTI. Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky dňa 04.05.2024 poskytlo Čekanovej firme MultiplexDX, s.r.o. 2,5 miliona € , zo štátného rozpočtu, teda z penazí nás všetkých . Otázka znie, budú tieto peniaze použite tak ako pri jeho prokte covid testov? tzn. nebudú ani testy a ani peniaze?

Zmluva o poskytnutí prostriedkov mechanizmu na podporu obnovy a odolnosti je dokument, ktorý formalizuje poskytnutie finančných prostriedkov zo štátneho rozpočtu na určité projekty alebo iniciatívy. V tomto prípade, Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky poskytlo firme MultiplexDX, s.r.o., sumu 2,5 milióna eur. Tieto prostriedky pochádzajú zo štátneho rozpočtu, čo znamená, že ide o peniaze daňových poplatníkov.

Zdroje:

https://www.economy.gov.sk/podpora-investicii/plan-obnovy/dokumenty/vzory-zmluv-o-poskytnuti-prostriedkov-mechanizmu/zmluva-o-poskytnuti-prostriedkov-mechanizmu-na-podporu-obnovy-a-odolnosti-pre-vyzvu-s-kodom-01i0126v01.
(2) ZMLUVA O POSKYTNUTÍ PROSTRIEDKOV MECHANIZMU NA PODPORU OBNOVY A ODOLNOSTI. https://www.employment.gov.sk/files/slovensky/esf/plan-obnovy/priame-vyzvanie/zmluva-poskytnuti-prostriedkov-mechanizmu.pdf.
Celá zmluva tu: Zmluva o poskytnutí prostriedkov mechanizmu na podporu obnovy a odolnosti (gov.sk)

JNS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *