20. mája 2024

“Takto vyzerá manuál na politické prevraty,” tvrdí Ľuboš Blaha

0

“Takto vyzerá manuál na politické prevraty,” tvrdí Ľuboš Blaha


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Odborná štúdia o farebných revolúciách, alebo rovno návod ako ich urobiť? Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha vytiahol na Michala Šimečku jeho niekdajšiu prácu zo Sorosovej Stredoeurópskej univerzity. “Revolucionár” Ľuboš “Che” Blaha vytiahol na svetlo sveta študentský počin šéfa Progresívneho Slovenska Michala Šimečku. Píše sa v ňom, ako sa robili takzvané farebné revolúcie, ktorých cieľom bolo nastoliť zmeny režimov v niektorých krajinách. “Oni pokiaľ nemajú vládu pod kontrolou, chcú ju zničiť. Za každú cenu.

Vybrali si Šimečku, že je to ich človek, pripravený na majdany a urobí zmenu. Oni nebudú rešpektovať voľby, chcú aby sme posielali zbrane na Ukrajinu. Ak nebudeme skákať, ako pískajú, tak nás budú chcieť zničiť,” tvrdí Ľuboš Blaha o postupoch, ktoré sa podľa neho používajú na zvrhnutie legitímnych vlád . Blahovu divokú teóriu podporujú aj pikantné detaily zo Šimečkovej práce zo zákulisia podobných prevratov na Ukrajine, v Gruzínsku či na Balkáne.

O tom, ako sa robili farebné revolúcie, o riziku prevratu, ktorý by mohol zvrhnúť ukrajinského prezidenta Zelenského, ale aj o tom, či sa koalícia nerozháda kvôli kreslu predsedu parlamentu hovoril v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou podpredseda NR SR Ľuboš Blaha.

PO TOMTO BY MAL ŠIMEČKA ODSTÚPIŤ Z FUNKCIE!

Už sa aj médiá hlavného prúdu začínajú pýtať, čo to má znamenať, že líder PS Michal Šimečka napísal manuál na štátne prevraty a dnes je tento extrémista podpredsedom parlamentu.

  1. Kauzu Šimečkovho manuálu liberálne médiá poslušne ututlávajú. Pretože sú súčasťou mafie, pardón, nadnárodných sietí, o ktorých písal Šimečka vo svojom článku pre Stredoeurópsku univerzitu.
  2. Mimochodom, je vcelku vtipné, že Šimečkovu príručku na robenie majdanov vydala práve Sorosova univerzita, pre ktorú pracuje aj spiaci agent Ódor.
  3. V relácii Teraz takto s Ankou Žitnou som o Šimečkovej škandalóznej kauze hovoril bližšie. Nech sa páči – krátky zostrih.
  4. Neduživý chlapček, dosadený zahraničnými kruhmi, aby tu robil režimovú zmenu, sa k svojej podvratnej činnosti priznal už pred rokmi – vďaka tomu, že som našiel jeho článok, to konečne vyplávalo na povrch.

Luboš Blaha

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *