20. mája 2024

Kto to je? Likvidovať systém, rozdeľovať spoločnosť a otrok Bruselu

0

Šimečka, prestaňte klamať a riešte to, čo skutočne potrebujeme vyriešiť!

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika) tentokrát porovnáva obrovské ambície Michala Šimečku a realitu, akú mu na jeseň v perdčasných parlamentných a teraz v prezidentských voľbách, ukázali občania. Na Facebooku Viktorín rekapituluje, čo Šimečka, ako predseda PS dokázal.

„Neuspel s PS vo voľbách do NR SR pretože uveril v seba a nesmrteľnosť progresivizmu, pri voľbe prezidenta on a celá PS ukázali, že nemajú cit pre politickú realitu a už vôbec nerozumejú občanom Slovenska. Jednoducho Korčok bol zlá voľba, organizovanie protestov Šimečkom a PS ukazuje reálne o čo progresívcom ide: likvidovať systém, pokračovať v rozdeľovaní spoločnosti a slúžiť Bruselu a západným štátom, to že u progresívcov sa našiel len Šimečka a žiadny protikandidát je potvrdením, že PS je riadené zvonku,“ vyratúva Generál Viktorín.

„A ambícia vyhrať aspoň voľby do europarlamentu je iba chabou útechou pre celú členskú základňu, ktorú masírujú jedinečnosťou progresivizmu. Avšak pre všetkých Slovákov je to výzva, aby nedovolili Šimečkovcom tento zámer zrealizovať. Je tu reálna šanca zastaviť jeho predstavy o Slovensku. Preto výzva, aby boli podporení vlastenci, je viac ako na mieste a má opodstatnenie. Vytvorme si priestor na normálnosť, ktorú po tých rokoch nerešpektovania občanov SR a ich potrieb tak veľmi všetci potrebujeme,“ pripomíma Viktorín.

K organizovaniu protestov a likvidácii systému Michalom Šimečkom sa vyjadril aj Ľuboš Blaha, ktorý priniesol dôkaz o štúdii, ktorú publikoval predseda PS ako študent.

V Šimečkovom „manuáli na farebné revolúcie“ je aj popis aktivistu. „Má to byť mládenec z dobre situovanej rodiny zo strednej vrstvy. Ideálne študujúci na vysokej škole v hlavnom meste, scestovaný, hovoriaci po anglicky a hlavne prozápadný.

Toto je prosím kádrový profil našich PS-károv – hlavne nie bežní pracujúci ľudia z regiónov,“ vysvetľuje Blaha.

ZDROJ: FB Jozef Viktorín / HD/JNS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *