23. júna 2024

Čo trápi Ostrihoňovú & Pravá tvár Progresívcov (video)

Je zaujímavé, že Ministerstvo propagandy nacistického Nemecka v roku 1933 začínalo podobným spôsobom. A potom pritvrdili

Zdielajte

Ostrihoňová, bývalá moderátorka a nádejná europoslankyňa, sa zaoberá problémom dezinformácií a cenzúry. Jej stanovisko je zaujímavé, pretože zdôrazňuje dôležitosť slobody médií, ale zároveň sa obáva, že dezinformácie sa šíria príliš rýchlo. Je to komplexná téma, ktorá sa týka nielen Slovenska, ale aj celého sveta. Je zaujímavé, že Ministerstvo propagandy nacistického Nemecka v roku 1933 začínalo podobným spôsobom. A potom pritvrdili…. . Tento historický paralelizmus nám pripomína, aké dôležité je sledovať, ako sa informácie šíria a aký vplyv majú na spoločnosť. Je na nás, aby sme boli kritickí voči takýmto Ostrihoňovým a Šimečkom a informovaní občania, ktorí sa neboja klásť otázky a hľadať pravdu.

Kto ešte z progresívcov nenatočil video k Markíze a nedal ho na sociálnu sieť, nech sa hlási u súdruha Šimečku! Túto ex-moderátorku a nádejnú europoslankyňu Ostrihoňovú trápi, že sa extrémne darí dezinformáciám. Ale pritom je zásadne proti akejkoľvek cenzúre. Samozrejme, len proti cenzúre médií, ktoré šíria presne to isté, čo si myslí ona. Takmer presne rovnakými slovami začínalo Ministerstvo propagandy nacistického Nemecka v roku 1933. A potom pritvrdili….

Náhle sa všetci ozývajú. Kategoricky odmietajú cenzúru, ktorá v súčasnosti neexistuje. Keď vláda Eduarda Hegera, a mimochodom, Veronika Remišová je veľkou kamarátkou Ľudovíta, nezákonne blokovala nepohodlné webové stránky, nikto z týchto hlasných kritikov sa neozval.

A teraz, všetci hovoria o slobode slova, slobode médií, stop cenzúre… Zmeškali ste dobu o dva roky, už je príliš neskoro.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *