28. septembra 2024

Veronika Cifrová Ostrihoňová & Lipšicove špinavosti

zákona číslo 301/2005 Z. z., teda od 1.1.2006. Tento zákon pochádza z dielne ministra spravodlivosti JUDr. Daniela Lipšica.

Zdielajte....

Savenna Monteloup: Milá Veronika Cifrová Ostrihoňová, v prvom rade Vám gratuľujem k zvoleniu do europarlamentu. Už som Ti písala pred časom a neunúvala si sa pomôcť obetiam, o ktorých som Ti písala a tak dovoľ, aby som dala aspoň verejne update, čo nové je v prípadoch konkrétnych obetí, na ktoré som Ťa upozorňovala.Upozorňovala som Ťa na podozrenie zo sexuálneho zneužívania detí známym Lipšicovým a Kubinovým klientom – kajúcnikom.

Môžeš byť bez obáv… výpoveď bývalého policajta na súde (!!!) v tomto prípade už youtube vymazal. (Čo mi pripomína, priatelia, nemáte niekto zvukovú nahrávku pojednávania, kde expolicajti Koščo a Švarc vypovedali o Bernardovi Slobodníkovi? Ďakujem.)

Ale vráťme sa k Tebe, Veronika. Do politiky si vraj prijala vstupenku, aby si chránila znásilnené ženy.

Prosila som Ťa o pomoc v prípade ženy, ktorú istý špeciálny Danielito použil pri sexe tak, že napriek dohode o prerušovanej súloži ostala tehotná a aj ztraumatizovaná z toho, ako ten sex prebiehal.

Potom si Danielito spomenul, že on vlastne klamal, keď jej písal, že nežije s manželkou a poslal ju na potrat. Laura Kellö Kalinská a Zuzka Kovačič Hanzelová o tej žene vedeli, obzerali si jej profil na sociálnych sieťach… a mlčali. Pri tom obeť naozaj úprimne dúfala, že sa jej zastanete, dievčatá. Preto dala súhlas, aby som Vás spomenula.

Ale ostali ste všetky tri ticho a starý Kovačič, ktorý sa hrdí vyváženým spravodajstvom, sa na tento brutálny prípad Danielita neopýtal ani slovkom… a ani na to, prečo Danielito klamal, že podá v súvislosti s videom, kde sa prípad objavil, žalobu, lebo je to klamstvo… a žalobu v skutočnosti NEPODAL, lebo to klamstvo nie je.

Od vtedy sa žena tri krát stala objektom podivného záujmu NAKA, z toho dva krát priamo cieľom čurillovcov. Policajta z tretieho prípadu sa nepodarilo ztotožniť, ale volal z NAKA. Čurillovcom povedala opakovane, že sa bojí Danielita, ale nič neurobili.

Potom bolo ublížené jej blízkemu a ľudia, ktorí ho mali chrániť, ho hodili cez palubu. Asi len zhodou náhod to boli ľudia podľa médií napojení na biznis pána Matoviča, bývalého klienta pána Lipšica.

A tak padla posledná kvapka a kým Vy a Vaši voliči ste pózovali, ako zvažujete odsťahovanie z krajiny, kde neplatí právo, táto obeť Vášho „právneho štátu“ zbalila domáce zvieratko, dieťa a definitívne OPUSTILA krajinu.

Nie že by to niektorú z Vás zaujímalo, že áno. Vy ste tak zamestnané pózovaním do novín, aké ste obete a ako bojujete za obete, že jedna obeť hore dole.

Tak tu máte ďalšiu obeť, ktorú môžete ignorovať, milá Veronika.

Dňa 15.júla 2019 približne o 21:30 odišla na rande mladá žena. Poznali sa s tým mužom roky… 16.júla 2019 o 3:25 bolo po rande. Na tom rande ju podľa jej slov znásilnil kajúcnik – čurillovský korunný svedok. Je to svedok, ktorý krivo svedčí, teda nič moc svedok. V najbližších dňoch sa s kajúcnikom nestretla aj keď sa jej opakovane vyhrážal, že vyhodí na ulicu jej domáce zvieratko, ak si po neho urýchlene nepríde.

Neviem, čo Vás učia na školeniach v PS, ale v mojom svete je toto minimálne domáce násilie. Aj keď o tom znásilnení a domácom zvieratku a o bitkách vie pán Šúrek a aj špecializovaný trestný súd a aj zopár policajtov, konkrétne Ďurka a Čurilla… a aj keď vedia, že kajúcnik preukázateľne krivo vypovedá na súdoch ako svedok… nič sa nedeje a tento človek behá po slobode.

Legálne získané dôkazy mám, Veronika.

Nebudem ich zverejňovať, aby som neprezradila identitu obete znásilnenia, ale pokojne Ti ich pošlem… vrátane zápisu z pojednávania na špecializovanom súde, kde sa o tom hovorilo. No ako, milá europoslankyňa Veronika, bojovníčka za práva znásilnených žien? Pomôžeš aspoň tento raz a zverejníš, že tu OČTK krylo a nevyšetrovalo páchateľa zverstva a nechali ho behať ďalej po slobode ako váženého svedka – kajúcnika?

Či budeš mlčať ako vždy?

Savenna Monteloup



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.