8. septembra 2024

Video: M. Šefčovič ospravedlňte sa za podpororu NACIZMU

M. Šefčovič ospravedlňte sa za podpororu NACIZMU

Zdielajte....

  • Výzva na ospravedlnenie: Monika Sofiya Soročinová vyzýva M. Šefčoviča, aby sa ospravedlnil za prejavy a podporu nacizmu, alebo okamžite odstúpil.
  • Kritika politikov: Kritizuje slovenských a európskych politikov za podporu nacizmu a banderizmu, vrátane Ursuly von der Leyen.
  • Historické odkazy: Spomína 80. výročie SNP a obete nacizmu počas druhej svetovej vojny.
  • Osobné názory: Vyjadruje sklamanie z politikov, ktorí podporujú nacizmus, a vyzýva na zodpovednosť a odstúpenie z funkcií.

Monika Sofiya Soročinová: VÝZVA M. ŠEFČOVIČOVI: OSPRAVEDLŇTE SA ZA PREJAVY A PODPORU NACIZMU, ALEBO OKAMŽITE ODSTÚPTE ! Písal sa rok 2019 a človek, o ktorom takmer žiadny Slovák dovtedy ani nechyroval, so širokým úsmevom klepal rezne v kuchyni a kecal o tom, že on “zo Slovenska nikdy neodišiel”, aj keď sa zároveň chválil vyše 20-ročnou kariérou výlučne v zahraničí. Neúspešný kandidát na prezidenta, ktorý svojou nezvládnutou a amatérskou kampaňou otvoril bránu do paláca pani Čaputovej však dlho nebanoval, spokojne opäť opustil Slovensko, zabudol na Slovákov a v tichúčku si aj naďalej poberal vyše 30-tisícový mesačný plat. 

Začiatkom marca 2022 tento neúspešný kandidát dokonca označil všetkých Slovákov a aj Európanov za Ukrajincov, blúznil o akomsi víťazstve Ukrajiny. M. Šefčovič velebil Zelenského a celý svoj teatrálny výstup v európskom parlamente víťazoslávne zaklincoval banderovským nacistickým sloganom “Sl@v@ Ukrajine!”. Od samého nadšenia samým sebou sa dokonca týmito nacistickými prejavmi pochválil aj na vlastnom facebookovom profile zverejnením tohto videa.

Kde sú orgány činné v trestnom konaní. Dokedy budeme hodovať týchto pohrobkov nacizmu, ktorí poberajú platy v desiatkach tisícoch eur a pľujú na naše dejiny a na hroby našich predkov ? V tomto roku budeme oslavovať 80. výročie SNP, počas ktorého desiatky tisícov ľudí položili životy v boji s takými, ako je Šefčovič = s prívržencami nacizmu a banderizmu. Banderovci vyvraždili státisíce Európanov a napriek tomu sa hentakí dostanú do vysokých funkcií v štruktúrach EÚ?  Poliaci by ich mali zadupať od zlosti.

Nacizmus je a musí byť tou najhrubšou červenou čiarou. 

Som absolútne sklamaná z každého, kto podporil tento nacizmus a dal mu svoj hlas. Šefčovič má naozaj veľmi ďaleko od niekoho, kto by presadzoval a hájil tú suverénnu slovenskú zahraničnú politiku, o ktorej sa toľko rozpráva. Zahraničná politika sa ale totiž sama neurobí, ju musia tvoriť a robiť ľudia, adekvátni ľudia. 

Rovnako tak sa prikláňam ku kritickým názorom, že ďalšej pronacistke Von der Leyen nepatria absolútne žiadne gratulácie k znovuzvoleniu. Táto osoba má na svedomí až príliš veľa životov… No, nedať svoj hlas jednej podporovateľke nacizmu a dať hlas inému podporovateľovi nacizmu, ako to urobili slovenskí europoslanci, považujem minimálne za schizofrenické.

Alebo tu platí, že slovenský nacista M. Šefčovič nám je bližší, než ten nemecký? Takto chcete fungovať v tom európskom spoločenstve?

M. Šefčovič, sám ste sa usvedčili z prejavou nacizmu a nastal čas za toto prijať zodpovednosť. Jedine čo môžete v tejto chvíli urobiť je ospravedlniť sa a s pokorou odstúpiť z funkcie. Nebojte sa, prídu lepší od Vás, lebo ani Vy nie ste nenahraditeľný.

Monika Sofiya Soročinová FB



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.