8. septembra 2024

Video: Tri Čurillovské panenky a Marek Para

Marek Para: Prípad Čurillovcov: Advokát Marek Para zohráva kľúčovú úlohu v prípade policajtov známych ako Čurillovci, ktorý odhalil závažné informácie a vyvolal veľkú mediálnu pozornosť.

Zdielajte....

  • Prípad Čurillovcov: Advokát Marek Para zohráva kľúčovú úlohu v prípade policajtov známych ako Čurillovci, ktorý odhalil závažné informácie a vyvolal veľkú mediálnu pozornosť.
  • Videá troch žien: Tri ženy, Jana Ďurková, Jarmila Koteková a Natália Svítková, nakrútili videá, aby vyvrátili obvinenia a klamstvá o ich príbuzných, ktorí prišli o prácu kvôli týmto obvineniam.
  • Dôsledky prípadu: Prípad ukazuje dôležitosť transparentnosti a dôkladného vyšetrovania v právnom systéme, aby sa zabránilo nespravodlivým obvineniam a ochránili nevinní.

Advokát Marek Para sa stal významnou postavou v prípade, ktorý sa týka policajtov známych ako Čurillovci. Jeho iniciatíva viedla k vyšetrovaniu, ktoré odhalilo závažné informácie a vyvolalo veľkú mediálnu pozornosť. V súvislosti s týmto prípadom sa objavili aj videá, ktoré nakrútili tri ženy spojené s policajtmi z NAKA a UIS. Tieto ženy, Jana Ďurková, Jarmila Koteková a Natália Svítková, sa snažia vyvrátiť obvinenia a klamstvá, ktoré sa šíria o ich príbuzných. Ich rodinní príslušníci, ktorí prišli o prácu kvôli týmto obvineniam, sú teraz predmetom verejnej diskusie.

Marek Para, ako právnik, zohráva kľúčovú úlohu

Tento prípad ukazuje, ako môže jeden podnet odštartovať sériu udalostí, ktoré majú hlboký dopad na osobný a profesionálny život ľudí. Zároveň to poukazuje na dôležitosť transparentnosti a dôkladného vyšetrovania v právnom systéme, aby sa zabránilo nespravodlivým obvineniam a ochránili nevinní. Marek Para, ako právnik, zohráva kľúčovú úlohu v obhajobe a zastupovaní tých, ktorí boli možno nespravodlivo obvinení, a jeho práca je príkladom odhodlania hľadať pravdu a spravodlivosť v komplikovanom prípade, ktorý má široké spoločenské a právne dôsledky.

Advokát Marek Para je tŕňom v oku troch žien z prostredia policajtov známych ako Čurillovci. Na základe jeho podnetuich dokonca začali vyšetrovať a o oč ide? Uvidíte v mojom vysielaní a Vám ďakujem vám za podporu. Dnes už mediálne trio nakrútili sériu videí potom, ako ich rodinní príslušníci prišli o prácu:
Jana Ďurková – sestra vyšetrovateľa Pavla Ďurku
Jarmila Koteková – manželka policajta Ladislava Koteka a
Natália Svítková – manželka policajta Juraja Svítka vyvracajú neutíchajúce klamstvá, ktoré zaznievajú na adresu policajtov NAKA a UIS.

Martin Daňo / GINN



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.