28. septembra 2024

Konsolidácia & OČTK & Defraudanti Matovič, Heger a Ódor

Defraudanti Matovič, Heger a Ódor

Zdielajte....
  • Konsolidačný balík: Súčasná vláda SR navrhla balík úsporných opatrení za 2,7 miliardy eur na ozdravenie verejných financií počas budúceho roka.
  • Dedičstvo minulých vlád: Kritika smeruje na predchádzajúce vlády, ktoré zvýšili dlh a minuli značné sumy na opatrenia súvisiace s COVID-19.
  • Diskusia a kritika: Konsolidačný balík je predmetom intenzívnej debaty, pričom niektorí ho vidia ako nevyhnutný, iní ho kritizujú za potenciálne negatívne dopady na ekonomiku a občanov.
  • Transparentnosť a inkluzívnosť: Zdôrazňuje sa potreba transparentnej a inkluzívnej diskusie pri prijímaní rozhodnutí, ktoré majú dlhodobé dôsledky.

Balíček úsporných opatrení ? Podakujme sa defraudantom – Matovič, Heger a Ódor

Ani prechodom moci nikto neodstráni smutné dedičstvo chromých kačíc, ktoré dostala terajšie vláda SR ako „nádherný“ darček. Konsolidačný balík za 2,7 miliardy eur, ktorým chce dnešná vláda ozdraviť verejné financie počas budúceho roka, je priamou odpoveďou na šafárenie po roku 2020.

Prečo OČTK nekoná?

Predstavte si, že za tri a pol roka zvýšil povalový pán matovič dlh o 24 miliárd eur !!! Z toho takmer 4 miliardy eur sa zbytočne minulo na celoplošné testovania, očkovaciu lotériu a bonus, napríklad iba expirované vakcíny nás vyšli na 100 miliónov eur.

Milovníci covidového triple-comba, teraz môžete spustiť džihád na tím chorých kačíc. Bude to správnym smerom. I keď vakcíny boli vnútené a nanútené EU mafiou.

V súčasnom politickom prostredí Slovenska sa často stretávame s názormi, ktoré poukazujú na zložité dedičstvo, ktoré musí súčasná vláda riešiť. Tento názor je odrazom širšej diskusie o tom, ako minulé rozhodnutia ovplyvňujú súčasné hospodárske a sociálne podmienky. Konsolidačný balík, ktorý bol navrhnutý ako spôsob, ako riešiť tieto problémy, je predmetom intenzívnej debaty.

Niektorí ho vidia ako nevyhnutný krok k stabilizácii verejných financií, zatiaľ čo iní ho kritizujú za to, že neberie do úvahy potreby občanov alebo potenciálne negatívne dopady na ekonomiku. Je dôležité, aby sa takéto rozhodnutia prijímali s ohľadom na dlhodobé dôsledky a aby boli založené na transparentnej a inkluzívnej diskusii. Vlády čelia náročnej úlohe vyvážiť potrebu fiškálnej zodpovednosti s potrebou podpory rastu a sociálnej ochrany. V tejto súvislosti je dôležité, aby verejnosť mala prístup k jasným a presným informáciám o tom, ako sa plánuje dosiahnuť tieto ciele a aké kompromisy to môže vyžadovať.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.